ĐẬU NHẬT TÂN
TỔ TRƯỞNG BẾP
Dear sir. Full name is Dau Nhat Tan. I was bored and grew in Quang Tri. According to my CV, you can see I have 7 years of working experience from a restaurant to a 5- star hotel, I like reading book and cooking with my friends. I'm careful and hard working person. I'm eager to learn new thing and willing to work in team. I can listen, speak 3 languages: English, Korean and Chinese I try to learn more it every day. I want to work in a professional working environment to learn more knowledge and get promotion in my career. I think that your company offers a fair, the salary will be suitable with my abilities as well as experience well, I’ve told you about me.
Thông tin cá nhân
Họ và tên
ĐẬU NHẬT TÂN
Giới tính
Nam
Ngày sinh
15/04/1999
Địa chỉ
13 PHAN HUY CHÚ, KHU PHỐ CHỢ HUYỆN, HỒ XÁ, VĨNH LINH, QUẢNG TRỊ
Cập nhật
22/11/2024
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Trung bình), Tiếng Hàn (Trung bình)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Trung bình), Tiếng Hàn (Trung bình)
Công việc mong muốn
Ngành nghề
Bếp
Mong muốn về công việc
Với quãng thời gian 6-7 năm kinh nghiệp trong mảng Alacarte của khối Khách Sạn, Resort và Casino. Bản thân tôi tự tin cứ thể đảm nhiệm được vị trí tổ trưởng để dẫn dắt 1 team có thể hoàn thành tốt các công việc được giao phó. Và không ngừng nỗ lực nâng cao giá trị của bản thân mình ngày 1 phát triển hơn để có thể vươn tới những vị trí cao hơn.
Kỹ năng
-
cầm chảo ra món giơn giản 100%
-
sử dụng dao cắt thái cơ bản 80%
-
Cán bột 80%
-
Profiency in MS offices 80%
Học vấn - Chuyên môn
Dạy nghề ẩm thực Netspace
Bếp chính bếp việt - Đại học - 2017 - 2024
Học viên xuất sắc ngành Bếp chính bếp Việt khóa 68 tại Đà Nẵng Chứng chỉ chứng nhận hoàn thành khóa học pha chế tại Trung tâm giới thiệu việc làm Tỉnh Quảng Trị
Kinh nghiệm làm việc
Nhân viên Phụ Bếp tại Nhà Hàng Đông Dương Đà Nẵng
ĐÀ NẴNG, VIỆT NAM - 8/2017 - 12/2017
- Prepare food ingredients - Prepare and cut vegetables - Keep work area clean
Nhân viên Sushi tại Nhà hàng Little Tokyo Bà Nà Hills
Đà Nẵng, Việt Nam - 1/2018 - 4/2018
- Make salmon fillets every day. - Make sashimi dishes such as salmon, tuna, octopus, and herring eggs. - Make sushi and nigiri. - Keep work area clean.
Đầu bếp cao cấp tại Vinoasis phú quốc
Kiên Giang, Việt Nam - 4/2018 - 1/2020
- Managed a particular kitchen station, ensuring timely preparation of high-quality Italian cuisine and vietnamese cuisian for up to 200 daily customers. - Achieved a 10% reduction in cooking time by developing an efficient mise en place system. - Played a key role in s project to enhance the menu with 3 new signature dishes, receiving positive customer feedback. - Sustained a 98 % accuracy rate in following standard recipes, which contributed to a consistent customer dining exprience. - Have full knowledge and experience in applying food safety management system standards (HACCP)
Bếp chính Casino Hoiana tại Du lịch và phát triển nam hội an ( Hoiana Casino )
QUẢNG NAM, VIỆT NAM - 2/2020 - 2/2023
- Preparation Chinese cuisine, Asian food and Western food of high-quality for up to 400 daily customers alcarte. - Assisted in managing ketchen operations, contributing to a 10% increase in diner satisfaction through improved service speed and quality. - Played a key role in menu development, introducing 15 new dishes that became customer favorites and boosted sales. - Managed inventory and procurement, reducing food waste. - Conducted staff training on new cooking techniques and safety protocols, enhancing kitchen efficiency. - Oversaw the catering division, serve food with high client satisfaction. - Have full knowledge and experience in applying food safety management system standards (HACCP).