certy resume

Hoteljob.vn

Lê Phú Gia

Lê Phú Gia

Assistant outlet / Outlet Manager

Học tâp và làm việc tại thái lan 9 năm Từng làm cho tập đoàn Dusit Thani tại Huahin trong vòng 3 năm và vị trí cao nhất từng làm là Food and Beverage Co-ordinator. Từng trải qua các tiệc india wedding (trung bình 700-800 khách/ tiệc, 4-6 tiệc/ tháng), trải qua các outlet như banquet, Italian restaurant, In-room dining, pool bar, Thai restaurant - Khi trở về Việt Nam thì làm vị trí Bar Captain tại khách sạn Holiday Beach Hotel and Resort. - Từng đảm nhiệm qua các vị trí như FB Supervisor, Assistant RM. Hiện đang là Bar Supervisor tại khách sạn A La Carte DaNang Beach

Thông tin cá nhân

Họ và tên

Lê Phú Gia

Giới tính

Nam

Ngày sinh

07/11/1992

Địa chỉ

71 Nguyễn Văn Linh, Phước Ninh, Hải Châu District, Da Nang, Vietnam

Cập nhật

21/07/2024

Trang cá nhân

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc

Từ 5 đến 10 năm

Vị trí

Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng

Mức lương mong muốn

8 - 12 triệu

Nơi mong muốn làm việc

Tiếng Anh (Khá), Thái Lan (Giỏi)

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Khá), Thái Lan (Giỏi)

Công việc mong muốn

Ngành nghề

Ẩm thực

Lĩnh vực

Resort/ Khu Du lịch

Mong muốn về công việc

Cần tìm một ví trí ngang bằng hoặc cao hơn để có thể học hỏi thêm được nhiều kinh nghiệm để hoàn thiện bản thân hơn trong ngành dịch vụ

Kỹ năng

  • 60% Kỹ năng
    latte art 60%
  • 80% Kỹ năng
    Pha chế 80%

Học vấn - Chuyên môn

Udonthani Rajbhat University

Quản trị du lịch và khách sạn - Đại học - 2012 - 2015

Kinh nghiệm làm việc

Bar Supervisor tại À La Carte Da Nang Beach Hotel

Đà Nẵng - 6/2022 - Hiện tại

• Ensuring the bar and staff operate efficiently • Upholding high hygiene standards • Reconciling banking • Marketing and promoting products • Hiring and training staff • Creating weekly work schedules • Maintain inventory and stock • Prepare Equipment, Stock • Inventory every month, Year • Create new menu. • Maintain an efficient Bar and stock room • Roster and supervise bar staff with the ability to motivate your team • Responsible for safe and secure handling of bar stocks, till operation and cash • Taking the lead in marketing campaigns to drive footfall and revenue • Computer and POS proficiency • Ability to maintain high standards when working under pressure

Waiter tại Dusit Thani Huahin

Thailand - 12/2015 - 12/2017

Trainee in different outlets within the Food and Beverage Department at Dusit Thani Hua Hin. I gained experience in Breakfast, Italian restaurant, Thai restaurant, Pool Side Bar and banquet areas of operation. - Banquet  Set up and service functions in the hotel. - Pool side bar, in room dinning section  Taking order  Cashier.  Dealing with guest.  Making cocktail  Standard serving.

Food & Beverage Coordinator tại Dusit Thani Huahin

Thailand - 3/2018 - 5/2018

- In room dinning section, Ban Benjarong Thai Restaurant and San Marco, Italian Restaurant.  Taking order  Cashiering  Dealing with guest.  Making cocktail  Standard serving.  Problem solving.  Setting table for a la carte and buffet.

Bar Captain tại Holiday Beach Hotel & Spa

Đà Nẵng - 7/2018 - 7/2019

- Beach club bar section. • Making cocktail. • Latte art skill. • Check Bar monthly inventory. • Order and prepare fruit for served.

Assistant Restaurant Manager tại THE CODE HOTEL & SPA

Đà Nẵng - 5/2019 - 5/2020

• Prepare for Banquet. • Prepare for Buffet. • Prepare Schedule for all staff. • Training New Staff. • Prepare Equipment, Stock • Inventory every month, Year • Taking order • Cashiering • Dealing with guest. • Making cocktail • Standard serving. • Problem solving. • Setting table for a la carte and buffet.

Bakery & Coffee Shop Manager tại Le Bordeaux Bakery

Đà Nẵng - 5/2020 - 5/2021

• Prepare Schedule for all staffs. • Training New Staff. • Prepare Equipment, Stock • Inventory every month, Year • Taking order • Cashiering • Dealing with guest. • Making beverage order. • Standard serving. • Problem solving.

Bar Captain tại À La Carte Da Nang Beach Hotel

Đà Nẵng - 3/2021 - 5/2022

• Training New Staff. • Prepare Equipment, Stock • Inventory every month, Year • Create new menu. • Maintain an efficient Bar and stock room • Roster and supervise bar staff with the ability to motivate your team • Responsible for safe and secure handling of bar stocks, till operation and cash • Place stock orders • Taking the lead in marketing campaigns to drive footfall and revenue

Thông tin tham khảo

Mr. Tissanu Yenura

Assistant Food & Beverage Manager - Dusit Thani Huahin

tissanu.yn@dusit.com - +66 (0) 85 842 9888

Mr. Le Cong Hoang Thinh

Food and Beverage Manager - Alacarte DaNang Beach Hotel

fbm@alacartedanangbeach.com - + 84 905 661 316

Mr. Guillaume Desurmont – Le Trung Hieu

Owner of Le Bordeaux Bakery - Le Bordeaux Bakery

dir.duodes.co.ltd@gmail.com - +84 936 398 033

Lê Anh Tuấn

Restaurant Manager - The Code Hotel And Spa

rm@thecodehotel.com.vn - 0941300593

Hình ảnh

Thank You!