
Lê Phú Gia
Assistant outlet / Outlet Manager
Học tâp và làm việc tại thái lan 9 năm
Từng làm cho tập đoàn Dusit Thani tại Huahin trong vòng 3 năm và vị trí cao nhất từng làm là Food and Beverage Co-ordinator.
Từng trải qua các tiệc india wedding (trung bình 700-800 khách/ tiệc, 4-6 tiệc/ tháng), trải qua các outlet như banquet, Italian restaurant, In-room dining, pool bar, Thai restaurant
- Khi trở về Việt Nam thì làm vị trí Bar Captain tại khách sạn Holiday Beach Hotel and Resort.
- Từng đảm nhiệm qua các vị trí như FB Supervisor, Assistant RM. Hiện đang là Assistant RM tại khách sạn A La Carte DaNang Beach
Thông tin cá nhân
Họ và tên
Lê Phú Gia
Giới tính
Nam
Ngày sinh
07/11/1992
Địa chỉ
71 Nguyễn Văn Linh, Phước Ninh, Hải Châu District, Da Nang, Vietnam
Cập nhật
04/04/2025
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Khá), Thái Lan (Giỏi)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá), Thái Lan (Giỏi)
Công việc mong muốn
Ngành nghề
Ẩm thực
Lĩnh vực
Resort/ Khu Du lịch
Mong muốn về công việc
Cần tìm một ví trí ngang bằng hoặc cao hơn để có thể học hỏi thêm được nhiều kinh nghiệm để hoàn thiện bản thân hơn trong ngành dịch vụ
Kỹ năng
-
latte art 60%
-
Pha chế 80%
Học vấn - Chuyên môn
Udonthani Rajbhat University
Quản trị du lịch và khách sạn - Đại học - 2012 - 2015
Kinh nghiệm làm việc
Assistant Restaurant Manager tại À La Carte Da Nang Beach Hotel
Đà Nẵng - 6/2022 - Hiện tại
• Assisting the FB manager in organizing, planning and implementing strategy.
• Coordinate communication between front of the house and back of the house staff
• Prepare shift schedules
• Supervise kitchen and wait staff and provide assistance, as needed
• Keep detailed records of daily, weekly and monthly costs and revenues
• Arrange for new employees’ proper onboarding (scheduling trainings and ordering uniforms)
• Monitor compliance with safety and hygiene regulations
• Gather guests’ feedback and recommend improvements to our menus
• Ensuring the bar and staff operate efficiently
• Upholding high hygiene standards
• Reconciling banking
• Marketing and promoting products
• Hiring and training staff
• Creating weekly work schedules
• Maintain inventory and stock
• Prepare Equipment, Stock
• Inventory every month, Year
• Create new menu.
• Maintain an efficient Bar and stock room
• Roster and supervise bar staff with the ability to motivate your team
• Responsible for safe and secure handling of bar stocks, till operation and cash
• Taking the lead in marketing campaigns to drive footfall and revenue
• Computer and POS proficiency
• Ability to maintain high standards when working under pressure
Waiter tại Dusit Thani Huahin
Thailand - 12/2015 - 12/2017
Trainee in different outlets within the Food and Beverage Department at Dusit Thani Hua Hin. I gained experience in Breakfast, Italian restaurant, Thai restaurant, Pool Side Bar and banquet areas of operation.
- Banquet
Set up and service functions in the hotel.
- Pool side bar, in room dinning section
Taking order
Cashier.
Dealing with guest.
Making cocktail
Standard serving.
Food & Beverage Coordinator tại Dusit Thani Huahin
Thailand - 3/2018 - 5/2018
- In room dinning section, Ban Benjarong Thai Restaurant and San Marco, Italian Restaurant.
Taking order
Cashiering
Dealing with guest.
Making cocktail
Standard serving.
Problem solving.
Setting table for a la carte and buffet.
Bar Captain tại Holiday Beach Hotel & Spa
Đà Nẵng - 7/2018 - 7/2019
- Beach club bar section.
• Making cocktail.
• Latte art skill.
• Check Bar monthly inventory.
• Order and prepare fruit for served.
Assistant Restaurant Manager tại THE CODE HOTEL & SPA
Đà Nẵng - 5/2019 - 5/2020
• Prepare for Banquet.
• Prepare for Buffet.
• Prepare Schedule for all staff.
• Training New Staff.
• Prepare Equipment, Stock
• Inventory every month, Year
• Taking order
• Cashiering
• Dealing with guest.
• Making cocktail
• Standard serving.
• Problem solving.
• Setting table for a la carte and buffet.
Bakery & Coffee Shop Manager tại Le Bordeaux Bakery
Đà Nẵng - 5/2020 - 5/2021
• Prepare Schedule for all staffs.
• Training New Staff.
• Prepare Equipment, Stock
• Inventory every month, Year
• Taking order
• Cashiering
• Dealing with guest.
• Making beverage order.
• Standard serving.
• Problem solving.
Bar Captain tại À La Carte Da Nang Beach Hotel
Đà Nẵng - 3/2021 - 5/2022
• Training New Staff.
• Prepare Equipment, Stock
• Inventory every month, Year
• Create new menu.
• Maintain an efficient Bar and stock room
• Roster and supervise bar staff with the ability to motivate your team
• Responsible for safe and secure handling of bar stocks, till operation and cash
• Place stock orders
• Taking the lead in marketing campaigns to drive footfall and revenue
Thông tin tham khảo
Ngô Trường Thiên Lý
Food and Beverage Manager - A La Carte DaNang Beach
fbm@alacartedanangbeach.com - 0702 678 338
Mr. Tissanu Yenura
Assistant Food & Beverage Manager - Dusit Thani Huahin
tissanu.yn@dusit.com - +66 (0) 85 842 9888
Mr. Le Cong Hoang Thinh
Food and Beverage Manager - Alacarte DaNang Beach Hotel
fbm@alacartedanangbeach.com - + 84 905 661 316
Mr. Guillaume Desurmont – Le Trung Hieu
Owner of Le Bordeaux Bakery - Le Bordeaux Bakery
dir.duodes.co.ltd@gmail.com - +84 936 398 033
Lê Anh Tuấn
Restaurant Manager - The Code Hotel And Spa
rm@thecodehotel.com.vn - 0941300593