Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
40692 1

Waiter/ Waitress

  • Hạn nộp: 30/04/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
4
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Ngành nghề
Ẩm thực
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
31/03/2025 13:56

Mô tả công việc

• Provide exceptional service to guests, adhering to fine dining service standards.

• Maintain basic knowledge of wine varieties, characteristics, and simple food pairings.

• Assist guests with menu selections, making recommendations based on their preferences.

• Collaborate with other FOH staff to ensure a seamless guest experience.

• Upsell products and services to guests with guidance, when necessary.

• Maintain a professional and approachable demeanor, adapting to new situations and challenges.

• Manage multiple tasks simultaneously, prioritizing and delegating as necessary.

• Ensure a keen attention to detail in all aspects of the guest experience.

• Perform Host functions when required, including greeting guests, managing reservations, and seating arrangements.

• Maintain cleanliness and organization of the dining area, including table settings, glassware, and silverware.

• Assist in setting up the dining area for service, including folding napkins, polishing glassware, and ensuring all supplies are stocked and ready for use.

• Communicate effectively with the kitchen staff to ensure accurate and timely delivery of food orders.

• Handle guest complaints professionally and work to resolve any issues promptly.

• Adhere to all applicable food safety and alcohol service regulations.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary
  • Healthcare insurance PTI
  • 12 annual leave days per year
  • Internal discount (~20%) for brands of Ampersand Management
  • 13th month salary, KPI bonus
  • Company trip & team building once per year

Yêu cầu công việc

• 1+ years of experience in fine dining or upscale casual dining.

• Basic understanding of wine varieties, characteristics, and simple food pairings.

• Excellent verbal and written communication skills, with fluency in one or more foreign languages.

• Strong interpersonal skills, with the ability to build relationships and work in a team environment.

• Ability to work well under pressure and adapt to new situations and challenges.

• High level of attention to detail.

• Experience performing Host functions, such as managing reservations and seating arrangements, is a plus.

• Familiarity with point-of-sale (POS) systems and cash handling procedures.

• Flexibility in scheduling, including availability to work weekends, holidays, and special events.

Yêu cầu hồ sơ

Tiếng Anh
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 27 Trần Quý Khoách, Tan Dinh, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • A celebration of Vietnam’s terroir, plants and seasons, through dishes cooked with fire.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo