RESTAURANT MANAGER
- Hạn nộp: 01/02/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Ba Đình - Hà Nội, Quận Tây Hồ - Hà Nội
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Quản lý, điều hành
Outlet Manager
21/12/2024 23:23
Mô tả công việc
- We are looking for a Restaurant Manager to lead all aspects of our business. You will deliver a high-quality menu and motivate our staff to provide excellent customer service. Restaurant Manager responsibilities include maintaining the restaurant’s revenue, profitability and quality goals. You will ensure efficient restaurant operation, as well as maintain high production, productivity, quality, and customer-service standards.
- To be successful in this role, you’ll need management skills and experience in both front and back of the house. We’ll expect you to lead by example and uplift our staff during busy moments in our fast-paced environment. Ultimately, you will ensure our restaurant runs smoothly and customers have pleasant dining experiences.
Quyền lợi được hưởng
- Income: Basic salary 10 million - 15 million + Bonus
- Receive a reasonable salary based on actual work performance. Flexible salary increase if good work results.
- Holiday bonus, 13th month salary and good performance.
- Meal allowance, and uniform provision during work
- Paid leave: 12 days off per year
- Fully participate in health insurance, social insurance, and unemployment insurance
Yêu cầu công việc
- Coordinate daily Front of the House and Back of the House restaurant operations
- Deliver superior service and maximize customer satisfaction
- Respond efficiently and accurately to customer complaints
- Regularly review product quality and report to direct manager
- Organize and supervise shifts
- Appraise staff performance and provide feedback to improve productivity
- Estimate future needs for goods, bar & kitchen utensils and cleaning products
- Ensure compliance with sanitation and safety regulations
- Manage restaurant’s good image and suggest ways to improve it
- Control operational costs and identify measures to cut waste
- Create detailed reports on weekly, monthly and annual based on BOD requirements
- Recommend ways to reach a broader audience (e.g. discounts and social media ads)
- Train new and current employees on proper customer service practices
- Implement policies and protocols that will maintain future restaurant operation
Yêu cầu hồ sơ
- Số điện thoại liên hệ: 0349399773 (Linh - nhân sự)
- Hoặc gửi CV qua Hoteljob
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- Số 368, đường Lạc Long Quân, quận Tây Hồ, Hà Nội
- https://chopsvietnam.com
Caledonia Việt Nam là Công ty trách nhiệm hữu hạn với lĩnh vực kinh doanh chính là phát triển chuỗi nhà hàng phục vụ đồ ăn Âu. Được thành lập vào cuối năm 2015, từ nhà hàng đầu tiên nằm trên đường Xuân Diệu, và bây giờ chúng tôi đang tiếp tục mở rộng hệ thống các nhà hàng với 2 thương hiệu Chops và The Fat Pig nằm trên các địa điểm sau: Chops1 Restaurant: No.04, Quang An Street, Quang An Ward, Tay Ho District, Hanoi. Chops3 Restaurant: No.56, Pham Huy Thong Street, Ngoc Khanh Ward, Ba Dinh District, Hanoi. Chops4 Restaurant: No.119, Trieu Viet Vuong Street, Bui Thi Xuan Ward, Hai Ba Trung District, Hanoi. Fat Pig Restaurant: No.74 Quang An Street, Quang An Ward, Tay Ho District, Hanoi. Quy mô Công ty chúng tôi có khoảng 200 người với hầu hết đội ngũ nhân viên trẻ trung và tràn đầy nặng lượng, mục tiêu dài hạn của chúng tôi là xây dựng một hệ thống bền vững mang đến chất lượng dịch vụ và giá trị tốt nhất tới khách hàng.
Thông tin liên hệ
- Nhân sự - HR