Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
39213 1

Pastry Chef

  • Hạn nộp: 31/12/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Tây Hồ - Hà Nội
Giờ làm việc
Khác
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
28/11/2024 12:01

Mô tả công việc

PRIMARY RESPONSIBILITIES:
  • Supervises and participates in and preparation of all baked food such as pastries and desserts in accordance with established recipe cards and methods.
  • Ensures that all baked items, pastries and desserts are visually attractive and eye-appealing by checking and tasting on a regular basis.
  • Prepares decorative centerpieces for Outlets and Banquets.
  • Ensures that portion control policy standard plating instructions are adhered to.
  • Conducts market analysis and follows the market matrix or customer satisfaction survey to always develop and improve department service delivery.
  • Keeps and up-to-date standard recipe file for all baked, pastry, and sweet items
  • Ensures that all pastry equipment/utensils in the section are correctly handled and maintained.
  • Checks daily function sheets and daily menu to ensure appropriate production levels.
  • Ensures Dusit Hygiene and Sanitation Standards are attained in the section, at all times.
  • Ensures that pastry area is kept in clean and orderly fashion.
  • Performs related duties and special projects as assigned by the Executive Chef

Quyền lợi được hưởng

  • Uniform
  • Duty Meals
  • Insurance policy per current labor law.
  • Accident Insurance 24/7
  • Monthly service Charge
  • Annual Health Check
  • Participating job training, skill training by international hotel standards.
  • Hotel's Activities
  • Other benefits per Vietnam labor law.

Yêu cầu công việc

  • Minimum of 2 years of experience in pastry cooking, preferably in a 5 star environment
  • Solid track record, proven creativity
  • Solid managerial experience and knowledge in kitchen operation, including the knowledge required for management of people, complex problems, food and beverage management and food sanitation
  • Have excellent English communication skills both in written and spoken
  • Possesses professional disposition with excellent communication and interpersonal skills

Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV in English
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 9 Ngõ 431 Đường Âu Cơ, Nhật Tân, quận Tây Hồ, thành phố Hà Nội, Vietnam
  • The first Dusit-branded property in Hanoi, this exciting new hotel comprises over 200 well-appointed guest rooms in a prime location on Au Co Street, next to the famous West Lake in Tay Ho District. Designed to meet the culturally curious explorers who look out for original experiences, it offers a place to escape from the bustle of the capital yet be immersed in vibrant atmospheres where social interaction is encouraged and good vibes flow freely. Its wide range of facilities includes a stylish lobby, a West Lake-view swimming pool, a fully equipped fitness center, four food and beverage outlets, and three modulable meeting rooms equipped with the latest audiovisual equipment. This will be a place where the beauty of Vietnamese heritage and the vibrancy of the modern world intersect.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

message.svg