Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
39315 1

Indian Chef

  • Hạn nộp: 30/11/2024
  • Mức lương: 20 - 30 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Hạ Long - Quảng Ninh
Giờ làm việc
Ca gãy
Ngành nghề
Ẩm thực
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
31/10/2024 11:42

Mô tả công việc

Responsible for making the dish of Indian Foods according to the requirements of the Menu on the Cruises.

1. Be open to receive guest feedback, as well as colleagues to improve service quality.

2. Always exchange information with F&B staff And always take care of guest when they need.

3. Cook and serve food to guest to ensure quality and on time.

4. Participate in consulting and designing Indian menu for chef approval.

5. Present the food at the buffee area at the designated time.

6. Always exchange information among staffs in the kitchen

7. Fully implement the terms, procedures, standards of Kitchen Department.

8. Prepare and cook dishes in the menu.

9. Along with the kitchen staff maintain high standards of personal hygiene, uniforms, Coordinate with the staffs to clean kitchen area daily.

10. Maintain quality, decorate food always at the highest level. With high working intensity and savings.

11. Always ensure quality of food, quality standards, safety and hygiene.

12. Follow the 'FI-FO' principle for foods.

13. Regularly check and bring more food to the buffet area.

14. Do not cook or display too much food.

15. Cook in standard formula.

16. Ensure high standards of quality food, present as standards

Quyền lợi được hưởng

Salary: 600 - 800$

Bonus

Health care insurance

Yêu cầu công việc

  • Participate fully in staff meetings.
  • Participate fully in on-the-job training to develop.
  • Help and train the Commis 2,3 and cook helper when they need.
  • Check daily food and report expense to Executive Chef.
  • Combine with kitchen staff to ensure hygiene, no accidents and fire safety in Kitchen area.
  • Always ensure the food costs with the target but still ensure the quality of the food.
  • Always save on electricity, water and fuel.
  • Always ensure food hygiene during preliminary and cook processing
  • Chef Degree.
  • Must have more than 1 year of experience
  • Ability to communicate, solve problems.
  • Arrange and manage time well
  • Have high sense of responsibility, hardworking, skillful, careful
  • Ability to cover many things at once, conscientious with guest.
  • Active, neat and tidy and good health
  • Knowledgeable about food, sensitive to flavors with strong Indian flavors; Unique Indian cooking skills using Tandoor oven (Indian cuisine cooking style); Knowledge of different Indian cooking processes and methods (grilling, baking, boiling,...)

Yêu cầu hồ sơ

Hồ sơ đầy đủ theo quy định của Công ty
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Tháp Hà Nội 49 Hai Bà Trưng, Hoàn Kiếm, Hà Nội
  • Tập đoàn Asia Premier Cruises được biết tới là một trong những Tập đoàn điều hành du thuyền hạng sang hàng đầu tại Việt Nam, với danh mục đầu tư bao gồm ba du thuyền cao cấp tại Vịnh Hạ Long. Ngoài các dự án du lịch trên biển, APC còn tự hào khi sở hữu chuỗi nhà hàng cao cấp tại các thành phố lớn điểm du lịch nổi tiếng trên toàn quốc và các công ty du lịch cung cấp dịch vụ du lịch lữ hành hạng sang có trụ sở tại Việt Nam, Thái Lan và Đài Loan.

Thông tin liên hệ

  • Khanh Huyen Nguyen - Recruitment & Culture Development Manager

Mã QR giới thiệu

message.svg