Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
40007 1

Sous Chef/ Pastry Chef - Bếp phó/ Bếp trưởng Bếp bánh

  • Hạn nộp: 19/10/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thị Xã Hà Giang - Hà Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
19/09/2024 17:13

Mô tả công việc

JOB SUMMARY

  • Exhibits creative baking and decorating talents by personally performing tasks while leading the staff in preparing quality and consistent pastries for all areas.
  • Works to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.
  • Leads development and training of team to improve results while maintaining standards.
  • Must ensure sanitation and food standards are achieved.
CORE WORK ACTIVITIES
Leading Pastry Culinary Team
  • Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
  • Supervises and manages employees. Manages all day-to-day operations. Understands employee positions well enough to perform duties in employees' absence.
  • Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
  • Serves as a role model to demonstrate appropriate behaviors.
  • Ensures and maintains the productivity level of employees.
  • Ensures employees understand expectations and parameters.
  • Establishes and maintains open, collaborative relationships with employees and ensures employees do the same within the team.
  • Solicits employee feedback, utilizes an "open door" policy and reviews employee satisfaction results to identify and address employee problems or concerns.
  • Leads shifts while personally preparing food items and executing requests based on required specifications.
  • Supervises and coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.
Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met
  • Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions.
  • Recognizes superior quality products, presentations and flavor.
  • Maintains food preparation handling and correct storage standards.
  • Maintains purchasing, receiving and food storage standards.
  • Supports procedures for food & beverage portion and waste controls.
  • Follows proper handling and right temperature of all food products.
  • Supervises pastry preparation shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
  • Ensures compliance with all applicable laws and regulations.
  • Prepares and cooks foods of all types, either on a regular basis or for special guests or functions.
  • Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
  • Assists in determining how food should be presented and creates decorative food displays.

Quyền lợi được hưởng

  • Premium insurance with many inpatient and outpatient medical examination and treatment benefits
  • Phone allowance, meals allowance and others
  • Marriott International Associate discount for Room and F&B
  • International work environment. 

Yêu cầu công việc

  • At least two years to three years-experience at the same position.
  • Be able to relocate to Ha Giang City.

Yêu cầu hồ sơ

  • Resume
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Tổ 12, Phường Trần Phú, Thành phố Hà Giang, Tỉnh Hà Giang, Việt Nam
  • Four Points by Sheraton Hà Giang là khách sạn mang thương hiệu quốc tế đầu tiên tại thành phố với 151 phòng. Khách sạn nằm trên đường Trần Phú, Hà Giang, thủ phủ của tỉnh Hà Giang và có thể đến được bằng Quốc lộ CT05 và QL2 từ Thủ đô Hà Nội cũng như Sân bay Quốc tế Nội Bài trong khoảng 5 giờ đi ô tô. Khách sạn nằm trong khoảng cách 15 phút đi bộ từ nhiều cơ quan chính quyền tỉnh và các điểm tham quan của thành phố, cụ thể là chợ Hà Giang và cột mốc km0. Ngoài ra, thành phố còn là cửa ngõ dẫn đến một loạt các điểm du lịch trong tỉnh bao gồm Cổng trời Quản Bạ, Hồ Quang Minh, Công viên địa chất toàn cầu Cao nguyên đá Đồng Văn UNESCO, xã Sủng Là và Phố cổ Đồng Văn.

Thông tin liên hệ

  • Đào Công Vinh - Quản lý Bộ phận Nhân sự

Mã QR giới thiệu