Chef de Cuisine
- Hạn nộp: 30/09/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Thị Xã Hà Giang - Hà Giang
Làm theo ca
Bếp
19/09/2024 17:13
Mô tả công việc
Accountable for the quality, consistency and production of the restaurant kitchen. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Coordinates menus, purchasing, staffing and food preparation for the property's restaurant. Works with team to improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Develops and trains team to improve results.
CORE WORK ACTIVITES
Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met for Restaurant
• Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions for restaurant.
• Supervises restaurant kitchen shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Plans and manages food quantities and plating requirements for the restaurant.
• Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.
Leading Kitchen Team
• Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
• Leads shift teams while personally preparing food items and executing requests based on required specifications.
• Supervises and manages restaurant kitchen associates. Managing all day-to-day operations. Understanding associate positions well enough to perform duties in associates' absence.
• Ensuring and maintaining the productivity level of associates.
• Ensures associates understand expectations and parameters.
Establishing and Maintaining Restaurant Kitchen Goals
• Sets and supports achievement of kitchen goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
• Developing specific guidance and plans to prioritize, organize, and accomplish daily kitchen operations work.
• Effectively investigates, reports and follows-up on associate accidents.
Managing and Conducting Human Resource Activities
• Identifies the developmental needs of others and coaching, mentoring, or otherwise helping others to improve their knowledge or skills.
• Participates in training restaurant staff on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
Quyền lợi được hưởng
- Premium insurance with many inpatient and outpatient medical examination and treatment benefits
- Phone allowance, meals allowance and others
- Marriott International Associate discount for Room and F&B
- International work environment.
Yêu cầu công việc
- At least two year to two years experience at the same position.
- Be able to relocate to Ha Giang City.
Yêu cầu hồ sơ
- Resume
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Tổ 12, Phường Trần Phú, Thành phố Hà Giang, Tỉnh Hà Giang, Việt Nam
Four Points by Sheraton Hà Giang là khách sạn mang thương hiệu quốc tế đầu tiên tại thành phố với 151 phòng. Khách sạn nằm trên đường Trần Phú, Hà Giang, thủ phủ của tỉnh Hà Giang và có thể đến được bằng Quốc lộ CT05 và QL2 từ Thủ đô Hà Nội cũng như Sân bay Quốc tế Nội Bài trong khoảng 5 giờ đi ô tô. Khách sạn nằm trong khoảng cách 15 phút đi bộ từ nhiều cơ quan chính quyền tỉnh và các điểm tham quan của thành phố, cụ thể là chợ Hà Giang và cột mốc km0. Ngoài ra, thành phố còn là cửa ngõ dẫn đến một loạt các điểm du lịch trong tỉnh bao gồm Cổng trời Quản Bạ, Hồ Quang Minh, Công viên địa chất toàn cầu Cao nguyên đá Đồng Văn UNESCO, xã Sủng Là và Phố cổ Đồng Văn.
Thông tin liên hệ
- Đào Công Vinh - Quản lý Bộ phận Nhân sự