Restaurant Manager_ Quản Lý Nhà Hàng
- Hạn nộp: 13/10/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Ba Đình - Hà Nội
Giờ hành chính
Ẩm thực
Outlet Manager
16/09/2024 14:39
Mô tả công việc
- Ensure all food and beverage items served to guests are of the highest standard, and presentation is as per standards.
- Identify customer needs and respond proactively to all of their concerns
- Maximizes food and beverage sales by identifying and targeting sales opportunities through marketing including promotions and special events and by training staff on “up-selling.”
- Controls outlet’s costs of all food and beverage by assisting management, as requested, in purchasing, maintaining effective profit and loss controls and monitoring labor costs following demand patterns, budget and local labor laws
- Responsibility for effective recruitment, training and development, performance evaluation, turnover reduction and optimization of productivity through efficient work practices and staff rostering.
- Liaise with the Head Chef and kitchen to ensure efficient operation of the kitchen and quality menus are designed to suit the business and achieve budgeted food costs.
- Manage restaurant’s good image and suggest ways to improve it
- Manage TripAdvisor reviews for restaurants effectively and as per ranking target
- Analyze and respond to guest feedback, guest satisfaction and staff satisfaction information; and give a positive commitment to continuous improvement of product and performance.
- Ensure cleanliness of bar, tables, chairs, floor, general equipment and all back of house restaurant areas. Ensure sufficient equipment for the operations of the restaurant. Plan ahead for appropriate repair and replacement of damaged items.
- Preserve excellent levels of internal and external customer service
- Endeavored to conduct pre and/or post service meetings.
- Design exceptional menus, wine lists, purchase goods and continuously make necessary improvements
- Involve to establish targets, KPI’s, schedules, policies and procedures
- Provide a two ways communication and nurture an ownership environment with emphasis in motivation and teamwork
- Ensure compliance with sanitation and safety regulations
- Requisition general supplies as per policy and procedures, maintaining par levels.
- Report on management regarding sales results and productivity
- Assign staff to assist other restaurant if necessary.
- Other tasks from the General Manager/ Director of Operation.
Quyền lợi được hưởng
- Chỗ gửi xe miễn phí cùng phụ cấp ăn trưa
- Địa điểm làm việc trung tâm: 23 Phan Đình Phùng, Ba Đình, Hà Nội
- Thưởng kinh doanh
- Thưởng tháng lương thứ 13, thưởng các ngày lễ tết
- Được sử dụng các dịch vụ của Tập đoàn với mức giá ưu đãi
Yêu cầu công việc
- Proactive planning, strong in organization and execution
- Strong communication skills
- Time Management
- Attract, develop and retain talent
- Inspire trust and motivate others
- Support organizational learning & talent development.
Yêu cầu hồ sơ
- Proven food and beverage management experience
- Guest-oriented and service-minded
- Ability to work flexible hours, including nights and weekend
- Working knowledge of various computer software programs (MS Office, restaurant management software, POS)
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Tháp Hà Nội 49 Hai Bà Trưng, Hoàn Kiếm, Hà Nội
Tập đoàn Asia Premier Cruises được biết tới là một trong những Tập đoàn điều hành du thuyền hạng sang hàng đầu tại Việt Nam, với danh mục đầu tư bao gồm ba du thuyền cao cấp tại Vịnh Hạ Long. Ngoài các dự án du lịch trên biển, APC còn tự hào khi sở hữu chuỗi nhà hàng cao cấp tại các thành phố lớn điểm du lịch nổi tiếng trên toàn quốc và các công ty du lịch cung cấp dịch vụ du lịch lữ hành hạng sang có trụ sở tại Việt Nam, Thái Lan và Đài Loan.
Thông tin liên hệ
- Khanh Huyen Nguyen - Recruitment & Culture Development Manager