Sous Chef (Chinese Style - Banquet Kitchen)
- Hạn nộp: 30/01/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận 1 - TP HCM
Làm theo ca
Khách sạn/ Khu căn hộ
Bếp
Outlet Manager
26/12/2024 17:33
Mô tả công việc
- Cook Chinese dishes
- Evaluate, recruit, train, and supervise employees
Đánh giá, tuyển dụng, đào tạo, giám sát nhân viên
- Training employees, assigning work to employees
Đào tạo nhân viên, phân công công việc cho nhân viên
- Perform budget calculations, maintaining food costs according to department budget
Thực hiện tính toán ngân sách, duy trì chi phí thực phẩm theo ngân sách của bộ phận
- Handle, monitor and preserve equipment, tools, and goods and report repairs immediately when damaged
Xử lý, giám sát bảo quản thiết bị, công cụ, hàng hóa và báo cáo sửa chữa ngay khi hỏng
- Responsible for checking the quality of guests' dishes
Chịu trách nhiệm kiểm tra chất lượng món ăn của khách
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary (Attractive salary)
- Fully paid insurance regimes: social insurance, health insurance, unemployment insurance, health insurance
- Get job-related professional training, opportunities for advancement.
- Professional and classy working environment.
Yêu cầu công việc
- Can speaking Cantonese and English\
- Having experience with Chinese dishes (especially in dimsum).
Có kinh nghiệm về món Hoa (đặc biệt về dimsum).
- Have a certificate or diploma in cooking issued by a reputable training institute.
Có chứng nhận hoặc bằng cấp về nấu ăn do viện đào tạo có danh tiếng cấp.
- 4 to 6 years of experience working in the kitchen including at least 3 years as a kitchen assistant or 1 year as a chef shift with experience working at famous resorts/hotels/restaurants .
Có 4 đến 6 năm kinh nghiệm về làm việc ở bộ phận bếp bao gồm ít nhất 3 năm làm phụ bếp hoặc 1năm làm Ca phó bếp với kinh nghiệm làm việc ở các khu nghỉ mát/khách sạn/nhà hàng nổi tiếng.
- Flexible, meticulous, high sense of responsibility, able to withstand work pressure
Linh hoạt, tỉ mỉ, tinh thần trách nhiệm cao, chịu được áp lực công việc
- Minimum skills to understand recipes, measurements, and serving sizes.
Kỹ năng tối thiểu để hiểu được công thức, cách đo lường, khối lượng suất ăn.
- Good skills in preparing Vietnamese dishes, controlling the quantity of meals and controlling food goods in the warehouse.
Kĩ năng tốt về chế biến món ăn Việt Nam kiểm soát khối tượng suất ăn và kiểm soát hàng hóa thực phẩm trong kho.
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- 11 Công Trường Mê Linh, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
Hilton is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For nearly a century, Hilton has offered business and leisure travellers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its global brands. Our vision to fill the earth with the light and warmth of hospitality unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all!
Thông tin liên hệ
- Ms Trang