Sous Chef - Bếp phó
- Hạn nộp: 30/10/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận 1 - TP HCM
Làm theo ca
Bếp
25/09/2024 16:18
Mô tả công việc
Cooking and preparing high quality dishes;
Assisting the executive Chef to create menu items, recipes and develop dishes;
Supervising all kitchen stations Supervising, motivating and working closely with other Chef of all levels;
Being responsible for health and safety;
Being responsible for food hygiene practices;
Ensuring food quality and excellent standards are maintained for all dishes created (follow recipe);
Assisting with determining food inventory needs, stocking and ordering;
Ensuring the kitchen meets all regulations including sanitary and food safety guidelines;
Food oder, food receiving, food cost.
Quyền lợi được hưởng
- Base salary will be share during interview.
- Service Charge & Tip
- Staff meal and uniform are provided.
- Offer official contract after 1 - 2 months working
- 13th month salary
Yêu cầu công việc
Have at least 1 year of experience in a similar position in the Restaurant industry.
Professional experience in Japanese cuisine and knowledge of European cuisine.
Passionate, willing to pursue and commit long-term.
Hardworking, eager to learn, and proactive in work.
Good communication skills in English.
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 25 - 99
- Lầu 01, 80 Đường Đồng Khởi, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
Nhà hàng Yunka là concept mới nằm tại vị trí Quận 1, TPHCM - một trong những nhà hàng thuộc hệ thống MomentumHospitality. Với hơn 3 năm trong lĩnh vực F&B, chúng tôi mong muốn ngày càng phát triển dựa trên cốt lõi hàng đầu là chất lượng dịch vụ về phục vụ cũng như ẩm thực.
Thông tin liên hệ
- Nguyên - HR Officer