Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
39408 1

Service/ Waitress

  • Hạn nộp: 30/11/2024
  • Mức lương: 8 - 12 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
8
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM, Quận 3 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ngành nghề
Ẩm thực
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
01/10/2024 16:01

Mô tả công việc

Restaurant service is a series of components that work together to provide customers with a pleasant and satisfying dining experience. These components can be broadly categorized into five main areas, including customer service, order management, food and beverage services, payment processing, and complaint handling.

Quyền lợi được hưởng

Chế độ lương

Chế độ bảo hiểm

Chế độ trợ cấp, phụ cấp

Chế độ nghỉ hàng năm có hưởng lương

Các khóa đào tạo phát triển chuyên môn

Chính sách thăng tiến

Yêu cầu công việc

Greet guests as soon as they enter the restaurant

Welcome them by saying “Hello, welcome to [restaurant name]”

Ask them how many people are in their group

Find a suitable table and seat your guests as soon as possible

Stay close to guests as they are sitting down and offer assistance for senior or disabled guests

Let your server know how many guests are seated at the table

Server takes over and greets guests

Server introduces themselves using their first name

Ask guests if they have ever been to the restaurant before. If this is their first time, let them know that you hope they enjoy their experience

Distribute menus to the guests and talk about the specials and promotions for the day

Ask guests what they’d like to drink and recommend appetizer items for them to try

Server should enter customer orders into the POS system and/or deliver order receipt to line cooks

Drinks should be provided as soon as possible. Typically 3 - 5 minutes after placing the order

Server takes orders for main course items, starting from the closest guest and moving around the table

Note down any special requests or allergy information from guests

Enter order information into the POS system and/or deliver order receipt to line cooks

Bring over the appetizers as soon as they are ready

Ensure that hot entree items are served hot, and cold items are served cold

Server should return to the table after 5 - 7 minutes and ask guests how they are enjoying their meal

Server should refill glasses if they are less than half full

Remove plates from guests who have finished eating

Server asks guests how they would like to pay

If guests are paying via card, the server brings over the card payment machine

Server should thank guests for dining as they are leaving

Wipe down tables and chairs as soon as guests leave

Read just chairs and prepare the table for the next group of guests

Yêu cầu hồ sơ

Bằng cấp, chứng chỉ kinh nghiệm nếu có
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

message.svg