Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
25145 1

Sous Chef Japanese

  • Đã tuyển xong
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Liên Chiểu - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
14/08/2024 09:56

Mô tả công việc

• Hands-on role overseeing and leading Japanese food production, applying the organizational structure, techniques and quality points defined by the Executive Chef.

• Manage the timely and organized production of all food, meeting all function and service deadlines and keeping all buffet top-up waiting times and a-la-carte waiting times to a minimum.

• Check and re-stock all mis-en-place after each service period, and ensure this is also done by all chefs on all sections

• Prepare and handles all food production in compliance with safe food handling, hygiene, standard recipes and internal procedures.

• Check upcoming events, organizes staffing and mis en place, and informs Executive Chef and Service about any food service issues or dishes/ingredients unavailable

• Communicate with kitchen, purchasing, sales and service to ensure smooth and timely delivery of all food production

• Passes on information as necessary to other colleagues and departments (service, front office, chefs, stewards, sales, purchasing etc) and to other members of the department

• Follows all standard recipes and asks for training or clarification on any areas that are not understood.

• Control the wastage, misuse, spoilage and unauthorized use of all food and ingredients, reduce leftovers, and minimize production for slow service periods

• Be responsible for operation, costs and productivity of the food production's team members

• Be responsible for smooth and efficient production of all food, overseeing hygiene, food handling, temperature control, freshness and taste / quality and consistency of all dishes served. Organize kitchen teams to meet all deadlines, timelines and business demands 

• Greet and welcome all guests, and ensure all kitchen staff interact positively with guests they encounter at every opportunity 

• Ordering of all ingredients and operating stock, maintaining stock at appropriate levels, supervise preparation quantities and methods to and reduce wastage and spoilage 

• Deeply involved in menu development and dish / concept creation for the resort's F&B operation"

• Train and oversee all chefs to ensure consistent taste, portioning and presentation of all food production

• Ensure professional demeanor, body language and behavior of all chefs in the resort's kitchens

• Check and manage all deadlines for food, service periods and events

Quyền lợi được hưởng

• Attractive salary and benefits, full service charge and salary during probation period

• Good opportunity for learning and development

•12 annual leaves, 8 days off per month

• Duty meal, uniform provided by Company

• Insurances as per law

• Accident Insurances 24/7

• Dormitory for staff (terms and conditions applied)

• Other benefits will be shared in the interview

Yêu cầu công việc

• Strong knowledge of Japanese Cuisine understanding of Japanese menus, especially Japanese hot food

• Ability to organize and produce all local and international dishes expected in an international five-star business hotel

• A broad repertoire of local and international a-la-carte dishes prepared to five-star standard 

• Good conversational and workplace English and ability to understand English menus and dockets

• At least 1 years’ experience in a large kitchen leadership role with similar position

• Maintains the highest standard of personal and workplace hygiene, demonstrated in previous roles

• Friendly, outgoing, positive, hospitable nature - accustomed to guest interaction and able to explain products to guests and converse with VIPs

Yêu cầu hồ sơ

Hotline: 09 84 84 22 00
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Xuan Thieu Resort, Hòa Hiệp Nam, Liên Chiểu District, Đà Nẵng, Việt Nam
  • https://mikazuki.com.vn/
  • Công ty TNHH ODK Mikazuki Việt Nam là Công ty có 100% vốn đầu tư Nhật Bản. Mang nét văn hóa tinh túy đậm đà Á Đông, Nhật Bản là nơi vẻ đẹp thiên nhiên, văn hóa và ẩm thực luôn được ca tụng. Với tinh thần lan tỏa tinh hoa văn hóa Nhật Bản trên đất Việt, Danang Mikazuki được lấy cảm hứng là nơi đất trời hội tụ và nhịp sống bắt đầu. Đến với chúng tôi để sẵn sàng cho một hành trình khám phá đầy thú vị với những giá trị chuẩn Nhật chưa từng có. Được tạo hóa ưu đãi với bờ biển trong xanh quyến rũ, Vịnh Đà Nẵng là nơi tọa lạc của Da Nang Mikazuki Japanese Resorts & Spa. Trên diện tích 13 hecta, khu nghỉ dưỡng mang đến cho bạn nhiều loại hình dịch vụ hấp dẫn, mang đậm bản sắc văn hóa Nhật Bản. Được xây dựng và vận hành bởi tập đoàn giàu kinh nghiệm đến từ đất nước mặt trời mọc, Mikazuki hiện đang sở hữu 4 khu nghỉ dưỡng lớn. Đây chính là lợi thế đặc biệt của chúng tôi để việc lan tỏa tinh hoa văn hóa Nhật Bản trở nên chân thật và đặc sắc nhất. Lấy ý tưởng về nơi đất trời hội tụ, nơi nhịp sống bắt đầu, khu nghỉ dưỡng được thiết kế và xây dựng dựa trên 4 nhân tố chính: Mặt trời - Khu biệt thự Hinode, Mặt trăng - Khách sạn Mikazuki, Sóng- Nhà hàng ven biển Nami và Biển- Công viên nước 365. Đây cũng chính là cách chúng tôi vận hành và hoạt động, một địa điểm vui chơi giải trí suốt 4 mùa năng động.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

message.svg