Sous Chef / Bếp phó
- Hạn nộp: 30/11/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Làm theo ca
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
21/11/2024 11:53
Mô tả công việc
RESPONSIBILITIES AND DUTIES:
• Directly responsible for main kitchen culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Hotel.
• Maintaining the hotel’s cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
• Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
• Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
• Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
• Ensuring all standard, checklist is correct and filed correctly and ready for audits at any time.
• To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
• Being responsible for maintaining outlet safety at all times.
• Being responsible for asset management of all outlet property and facilities.
• Conducting a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
• Promoting positive inter-departmental relations through communication and cooperation.
• Responding to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner
• Ensuring all managers and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
ADMINISTRATIVE & GENERAL RESPONSIBILITIES:
• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.
• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.
• Perform other administrative documentation as requested.
• Be proactive in self-setting specific goals to develop in professional career.
• Participate to orientation programs & training courses organized by the department or the hotel management
Quyền lợi được hưởng
Attractive Salary and Benefit Package
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- Dynamic, professional & open-minded working environment
- Joining training courses
- Competitive salary, benefits and bonus
- Supporting shift meals at star canteen
Yêu cầu công việc
• At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in Culinary major
• At least five-year working experience in culinary operation of international properties or hospitality enterprises with evidenced tracked record of achievements
• Strong inter-personality, leadership, and creative skills
• Fluency in communicating in English and computer literate
• Strong in delivering outcomes, human resources management and development
Yêu cầu hồ sơ
Phone: 0254 625 7272
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- 2 Trương Công Định, Phường 2, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Vietnam
Được thiết kế dành cho đối tượng khách năng động, Fusion Suites Vũng Tàu là một điểm đến lý tưởng của thành phố biển. Điểm đặc biệt là khách sạn bao gồm các hạng phòng và căn hộ rộng rãi, cùng với những hồ bơi trên cao từ tầng 10 trở lên để ngắm thành phố và biển xanh mênh mông, dịch vụ chăm sóc sức khỏe đặc trưng của Fusion. Sự trải nghiệm mỗi ngày với liệu trình spa thư giãn mà không phải trả thêm phí, những lựa chọn ẩm thực đặc sắc cùng với sự thân thiện của đội ngũ Fusionistas sẽ mang đến cho du khách một kỳ nghỉ khó quên nơi thành phố biển. Chỉ cách Sài Gòn 100 km và chưa đầy 2 tiếng di chuyển bằng đường cao tốc hoặc tàu cao tốc, Vũng Tàu luôn là sự lựa chọn được nghĩ đến đầu tiên cho chuyến du lịch đầy ngẫu hứng.
Thông tin liên hệ
- Nhân sự