Commis Chef
- Hạn nộp: 15/02/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Sơn Trà - Đà Nẵng
Làm theo ca
Bếp
Nhân viên
20/01/2025 10:01
Mô tả công việc
Commis assists in the mooth running of the restaurant, where all aspects of the guest dining experience throughout the whole Hotel are delivered to the highest level, ensuring the company standards are attained and adhered to.
1. Preparing meal ingredients, which includes seasoning of different meats as well as washing, peeling, and chopping vegetables and fruits.
2. Cooking foods according to recipes and standards.
3. Receiving deliveries and verifying that all ordered items have been delivered and are of good quality.
4. Taking inventory of restaurant supplies and notifying the supervisor of low or depleted supplies.
5. Discarding all expired and spoiled food items stored in the stock rooms, refrigerators, and freezers.
6. Performing basic cleaning duties and ensuring that workstations are properly sanitized.
7. Plating and presenting meal items as per the restaurant Chef’s instructions.
Phụ Bếp giúp bếp chính trong hoạt động của nhà hàng trong khách sạn Radisson Danang, cung cấp các trải nghiệm ăn uống đáng nhớ nhất cho khách hàng, đúng theo các tiêu chuẩn đề ra của khách sạn.
1. Chuẩn bị thành phần chế biến món ăn, bao gồm gia vị của các loại thịt cũng như rửa, gọt vỏ, và cắt rau củ.
2. Chế biến các món ăn theo công thức và tiêu chuẩn.
3. Nhận hàng và kiểm tra các mặt hàng được giao đầy đủ và chất lượng đạt yêu cầu,
4. Kiểm kê kho trữ trong nhà hàng và báo với Bếp chính về các mặt hàng thiếu cần bổ sung.
5. Hủy tất cả các nguyên vật liệu chế biến đã quá hạn sử dụng và hư hỏng trong kho, tủ lạnh, tủ đông.
6. Lau dọn và đảm bảo khu vực làm việc vệ sinh sạch sẽ, đảm bảo an toàn vệ sinh thực phẩm.
7. Trưng bày, trang trí món ăn theo sự chỉ dẫn của đầu Bếp chính nhà hàng.
Quyền lợi được hưởng
Làm việc trong môi trường chuyên nghiệp và năng động với các cơ hội phát triển nghề nghiệp.
2. Receiving attractive welfare
Chế độ phúc lợi hấp dẫn
3. Getting 100% salary and service charge on probation
Nhận 100% lương và service charge trong thời gian thử việc
Yêu cầu công việc
1. At least a high school diploma, cooking and food hygience knowledge
Ít nhất tốt nghiệp THPT, có kiến thức nấu ăn và vệ sinh an toàn thực phẩm.
2. One year of food service and experience as a restaurant commis is a priority.
1 năm kinh nghiệm dịch vụ ăn uống và Kinh nghiệm làm phụ bếp nhà hàng là lợi thế.
3. Interpersonal, communication and customer-service skills.
Có kỷ năng giao tiếp và chăm sóc khách hàng.
Yêu cầu hồ sơ
1. Gửi trực tiếp về địa chỉ: 170 Võ Nguyên Giáp, Quận Sơn Trà, Đà Nẵng
2. Gửi CV về địa chỉ email Phòng Nhân sự
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- 170 Võ Nguyên Giáp, Phước Mỹ, Sơn Trà, Đà Nẵng, Vietnam
- https://https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-da-nang or https://www.facebook.com/profile.php?id=100082192295318
A 5-Star Beach-Front Hotel with International Services - Where Scandinavian Style blends with the enchanting beauty of My Khe Beach and the poetic charm of Son Tra Peninsula. Located in a prime location on Vo Nguyen Giap golden avenue – the most hectic street in Da Nang, guests can easily access the city’s famous tourist attractions or enjoy swimming in the blue sea just a few steps from the Hotel. Radisson Hotel Danang provides high-class stay services with fully equipped rooms belonging to a variety of room types to help meet all visitors’ needs and preferences. With the “Yes I can” spirit, Radisson Hotel Danang brings the most exquisite quality, service, and perfect harmony every time you travel.
Thông tin liên hệ
- Human Resources Dept. - HRM