1140
400
7470
1
Sous Chef
- Hạn nộp: 30/03/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
- Assist the Executive Chef in planning and developing the menu.
- Supervise the preparation, cooking, and presentation of dishes.
- Ensure strict adherence to food safety and hygiene standards.
- Manage ingredients, control quality, and monitor inventory levels.
- Assist in recruiting, training, and evaluating kitchen staff performance.
- Stand in for the Executive Chef as needed.
- Develop new and creative dishes that meet customer requirements.
Quyền lợi được hưởng
- Professional in the working environment.
- Entitlement to insurance as per labor law.
- In addition to basic salary, entitlement to the monthly service charge.
- 11 public holidays and 12 annual days per year.
- Tet and holiday bonus.
Yêu cầu công việc
- At least 1 year of experience in the segment.
- Strong leadership, interpersonal, and training skills.
- Good communication and customer contact skills.
- Results and service-oriented with an eye for details.
Yêu cầu hồ sơ
Candidates can apply directly on Hoteljob. If you have any questions, please help to contact Ms. Hana in the HR department at (+84) 274 378 5555 (Ext: 222) for assistance.
We look forward to welcoming you to our team!
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
21/4 ấp Trung, Vĩnh Phú, Thuận An, Bình Dương/ Văn phòng Sales & Marketing, Tòa nhà văn phòng The Waterfront Saigon, Tầng 9, 1-1A-2 Tôn Đức Thắng, Quận 1, TP. Hồ Chí Minh
-
-
https://www.anlam.com
An Lâm Retreats là một trong những thương hiệu nghỉ dưỡng hàng đầu Việt Nam. Sự khác biệt của thương hiệu nằm ở chính khái niệm “retreat” - khi mỗi trải nghiệm của các vị khách gắn liền với hành trình cân bằng thân-tâm-trí. An Lâm Retreats hiện tại sở hữu 2 khu nghỉ dưỡng: An Lâm Retreats Ninh Vân Bay, Nha Trang và An Lâm Retreats Saigon River
Thông tin liên hệ
-
Ms. Hằng - Phòng Nhân sự
-