Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
5415 1

Chef De Cuisine

  • Hạn nộp: 30/03/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Ninh Hòa - Khánh Hòa
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
12/02/2025 10:51

Mô tả công việc

JOB SUMMARY:

Assist in managing all food production and stewarding operations with an emphasis on maintaining hygienic standards and practices, staff training, and overseeing the preparation and presentation of a consistent food product that meets customer’s expectations.

Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES

Responsibilities and duties for this position shall include, but not limited to the following areas and activities. At management’s discretion, direction may be given for tasks outside the scope of work described.

• Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions for restaurant.

• Supervises restaurant kitchen shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.

• Maintains food preparation handling and correct storage standards.

• Recognizes superior quality products, presentations and flavor.

• Follows proper handling and right temperature of all food products.

• Prepares and cooks foods of all types, either on a regular basis or for special guests or functions.

• Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

• Determines how food should be presented and creates decorative food displays.

• Leading Kitchen Team

• Supervises and coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.

• Ensures associates are cross-trained to support successful daily operations.

• Sets and supports achievement of kitchen goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.

• Developing specific guidance and plans to prioritize, organize, and accomplish daily kitchen operations work.

• Ensuring Exceptional Customer Service

• Provides services that are above and beyond for customer satisfaction and retention.

• Manages day-to-day operations, ensuring the quality, standards and meeting the expectations of the customers on a daily basis.

• Handles guest problems and complaints.

• Managing and Conducting Human Resource Activities

• Participates in the associate performance appraisal process, providing feedback as needed.

• Operate the department consistent with all legal, statutory and financial requirements and documentation, reporting systems, contractual obligations, security and safety protocols, communications, product and service standards, host management practices and budgetary controls are implemented, reviewed and maintained to ensure the successful operation of the hotel.

Quyền lợi được hưởng

• Highly competitive salary (Mức lương cạnh tranh)

• Have an opportunity to work in InterContinental Hotels Group (IHG) – one of the Groups which famous in the world in Hotels, Resorts field. (Có cơ hội được làm việc trong tập đoàn IHG nổi tiếng thế giới trong lĩnh vực Khách sạn, Resort)

• Gifts and paid leave on your birthday (Được tặng quà và nghỉ hưởng nguyên lương vào ngày sinh nhật)

• Monthly, quarterly and yearly reward for best employees (Thưởng nhân viên suất sắc hàng tháng, hàng quý và hàng năm)

• Rewards and support from Trade Union (Thưởng và hỗ trợ từ Công đoàn)

• Makeup allowance for female employees every quarter (Phụ cấp trang điểm cho nhân viên nữ hàng quý)

• Learning and Development Opportunities (Cơ hội đào tạo chuyên môn và ngoại ngữ)

• Friendly working environment, high chance of getting a promotion (Môi trường làm việc thân thiện, thăng tiến cao)

• Supported meals and accommodation for hosts (priority is given for hosts who live outside Khanh Hoa province and for the requirement of work) (Hỗ trợ bữa ăn, chỗ ở (ưu tiên cho nhân viên ngoại tỉnh và cho công việc yêu cầu))

• Uniforms/ Laundry Services (Dịch vụ giặt ủi đồng phục)

• Get involved Bao Viet insurance as soon as start working at Resort and other insurance coverage under labor law (Được tham gia Bảo hiểm Bảo Việt ngay khi nhận việc và các BH khác theo luật lao động)

  • Support renting house
  • Participate in training programs

Yêu cầu công việc

Knowledge & Skills

- Strong organization skills

- Process the ability to perform all functions in the operation

- Extensive knowledge of food handling and sanitation standards

- The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic.

- Skills to motivate and develop the culinary on your team

- An appreciation for the people you work with.

- Excellent communication skills

- An eye for detail and solving challenges

- Strong leadership skills

- A passion for real, good food

- Good English language skills.

Qualifications

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience

- 3 years of experience as a chef or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

- Resume

- Certificates related to applied position

Phone contact: 0332396031 (Ms. Hồng)

0772483013 (Ms. Trúc)

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Ninh Vân , Ninh Hòa , Khánh Hòa , Vietnam
  • https://www.sixsenses.com/resorts/ninh-van-bay/destination
  • Khu nghỉ mát Six Senses Ninh Vân Bay; Tọa lạc trên bán đảo Hòn Hèo, xã Ninh Vân, thị xã Ninh Hòa, tỉnh Khánh Hòa là dự án khu lịch sinh thái cao cấp được thiết kế và phát triển bởi Công ty cổ phần Du lịch Hồng Hải, khởi công xây dựng từ tháng 9 năm 2002 với tổng diện tích là 114,36 ha, trong đó tổng diện tích đất xây dựng là 24,7 ha. Đến năm 2005, Khu nghỉ mát SSNVB hoàn thành và đưa vào hoạt động với 59 khu biệt thự nghỉ dưỡng sinh thái cao cấp.Với phong cách kiến trúc được xây dựng độc đáo, đầy tính sáng tạo, rất tự nhiên, mộc mạc hòa hợp với cảnh quan thiên nhiên, Khu nghỉ mát được điều hành bởi Tập đoàn Six Senses Hotels, Resorts and Spa – nhà điều hành kinh nghiệm và uy tín trong việc quản lý nhiều khu nghỉ dưỡng trên toàn thế giới. Six Senses Hotels, Resorts and Spa là công ty quản lý và phát triển các khu nghỉ dưỡng và spa được thành lập vào năm 1995, có trụ sở tại Bangkok, Thái Lan. Năng lực quản lý của Tập đoàn này đã được quốc tế công nhận thông qua việc quản lý các khu nghỉ dưới các thương hiệu Six Senses, Evason, Six Senses Spas tại Maldives, Thái Lan, Việt Nam, Oman, Jodan, Tây Ban Nha... Cho đến nay Six Senses đã khai thác thành công hệ thống 26 khách sạn và 41 khu Spa trên toàn thế giới, với đội ngũ hơn 3.700 người từ hơn 40 quốc gia.Khu nghỉ mát Six Senses Ninh Van Bay trong những năm qua liên tục nhận được những giải thưởng có giá trị trong nước và quốc tế như Tatler, World Travel Award, the Guide Magazine, Conde’ Nast Traveller, Queen, Luxury travel…, được cộng đồng quốc tế đánh giá là một trong 20 khu nghỉ hấp dẫn và lãng mạn ở Châu Á- Thái Bình Dương.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

message.svg