Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
12725 1

Chef de Partie

  • Hạn nộp: 29/12/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
15/11/2024 15:51

Mô tả công việc

  • Supervise and coordinate activities of cooks and workers. Determine how food should be presented, and create decorative food displays. 
  • Ensure proper portion, arrangement, and food garnish to be served. Monitor the quantity of food that is prepared. 
  • Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items. 
  • Prepare special meals or substitute items. Assist cooks and kitchen staff with various tasks. 
  • Provide cooks with needed items. 
  • Monitor stock of kitchen supplies and food. Maintain kitchen logs for food safety program and food products. 
  • Ensure the quality of the food items and notify manager if a product does not meet specifications.
  • Assist management in training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees.


Quyền lợi được hưởng

  • Accommodation provided.
  • Entitle three (3) meals per day including meals on the weekly days off.
  • Entitle benefits of uniform and laundry service for uniform.
  • Participate in the associate activities.
  • Entitle the Hotel’s training and development programs.
  • Entitle medical and 24 hour accident insurance plan. Comply with government health and social insurance plan.
  • Entitle the round trip economy air ticket or ferry between hometown and Phu Quoc when commencement and completion of the Labor Employment Contract.
  • Entitle 5 working days/week – 2 days off/week.
  • Entitle annual allowance of transportation for home visit.
  • Entitle 12 vacation days/year.
  • Comply with government Public Holidays benefits.
  • And more.

Yêu cầu công việc

  • At least 6 years Kitchen experience with 1-2 years as CDP or strong demi CDP
  • Experience in French fine dining or Farm to table restaurant
  • Strong knowledge on basics of the French cuisine, sauce, stock
  • Experience in International 5 stars hotel
  • Able to communicate in English 
  • Strong knowledge on HACCP

Yêu cầu hồ sơ

For further information please contact us 0773401833 Zalo only

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Khu Du Lịch Sinh Thái Bãi Khem, TP Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang
  • https://www.jwmarriottphuquocresort.com/
  • JW Marriott Hotels & Resorts is Marriott International’s luxury brand that consists of 57 exceptional properties in gateway cities and distinctive resort locations around the world. These hotels are warmly authentic, putting guests at ease in an environment of relaxed elegance and effortless luxury.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

message.svg