Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Australia solution hospitality management
Culinary - Cao đẳng
2016 → 2017
Kĩ năng
Culinary management | |
Working under pressure any urgent problem happening | |
Creativety all menu requirement | |
High competence in English and Vietnamese |
Kinh nghiệm làm việc
Executive chef tại Melia international hotel
9/2019 → / (5 năm 4 tháng)
Cote 600 Bavi National park , Bavi district, Hanoi city
Senior / executive sous chef tại New world hotel saigon
8/2016 → 5/2019 (2 năm 8 tháng)
76 Le Lai street , Ben thanh wards , districts 1 ,HCMC
− Responsible for all kitchen outlets such as Western kitchen, Chinese kitchen, Pastry kitchen. − Assisting executive chef to solve problem, in charge of kitchen operation when the absence of executive chef occurs. − Being creative in providing different kinds of menu − Training employees properly about food safety to follow up cooperation standard − Cooperating with other department heads to contribute manageable ideas. − Responsible for generating and planning events with Executive chef, ensuring the event setup standard. − Control of food cost
Sous chef tại Sofitel Saigon Plaza
7/2015 → 7/2016 (1 năm )
17 le Duan street , Ben nghe wards , districts 1,HCMC
− Specializing in French and Italian cuisine. − In charge of the buffet and provide the idea to executive chef for kitchen operation. − Working as a team to ensure the best customer service.
Sous chef ( auckland ,new zealand ) tại GPK group
3/2009 → 12/2013 (4 năm 9 tháng)
262 ponsonby road , auckland , new zealand
− Responsible for food production and quality, in charge of kitchen operation when the absence of executive chef occurs. − Training employees about general knowledge and food hygiene to ensure food quality. − Arranging and providing employee’s work schedule. − Being creative to provide a wide range of season menus to assist executive chef. − Responsible for kitchen food cost control. − Working as a team to ensure the best customer service.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Vietnamese compitition
4/2019
- Best vietnamese cuisine awards - Best potato dish - silver medal pasta dish
Thông tin tham khảo
Tong thi Ha - Director HR
New world saigon
Newworldhotel@gmail.com - 0914394212
Adrian anagh - Executive chef
Gpk group
Gpkgroup@gmail.com.nz - 006421705461