Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Bình Phương Huy

Trần Bình Phương Huy

Hồ sơ 5 sao 2163 Lượt xem hồ sơ

Nam, 09/05/1983, 41 tuổi

Vinh Xuan - Vinh Thai -TP Nha Trang

Cập nhật: 04/11/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, Khánh Hòa
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành

Giới thiệu bản thân

- Extensive experience in menu development, creating innovative and seasonal dishes that appeal to diverse clientele while ensuring cost-effectiveness and quality. - Proven ability to lead and mentor culinary teams, fostering a collaborative work environment that drives efficiency and high-quality standards. - Proficient in food sourcing, inventory management, and maintaining strong relationships with suppliers to ensure the freshest and highest-quality ingredients. - Expertise in implementing and maintaining food safety and sanitation standards to meet or exceed health department regulations. - Track record of successfully managing large-scale events and banquets, ensuring flawless execution and customer satisfaction. - Strong understanding of pre-opening and opening processes, with the ability to plan and execute the launch of a new culinary concept.

Trình độ học vấn chuyên môn

Northern School of China Culture

Cantonese Food - Đại học

2003 → 2004

- Dimsum - Food Safety Certification - Trimming Fruits Certification - Diversey Hygiene’s Basic Food Hygiene Certification - China Culture Certification (03 part) - Vice president of association of Nha Trang Professtional Chefs Certification

Kĩ năng

Quản lý
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Leadership Skill
Good skills in majors: wok, dimsum, chopping board, steamed ...
Able to read, write, speak and understand English and able to comprehend written and/or verbal instructions from management, guests and fellow Team Members
Recruit and select a suitable culinary team who are able to work
Hands-on management style and strong leadership abilities
Project a positive and motivated attitude amongst all associates
Ensure that weekly work schedules and annual leave planners are administered correctly
Ensure that the Chinese Kitchen is motivated and that positive feed back on work performance is given
Manage staffs fairly and take a personal interest in supporting the other departments
Basic skillset in using a computer.
Cantonese & Fusion Food

Kinh nghiệm làm việc

Executive Chef tại Dusit Princess Moonrise Beach Resort Phu Quoc

8/2023 → Hiện tại

Phú Quốc, Kiên Giang

Executive Chef tại Rosa Alba 5* Resort & Spa

3/2022 → 7/2023 (1 năm 4 tháng)

88 Lê Duẫn, P9, Tp Tuy Hoà, Tỉnh Phú Yên

Executive Chef tại Vinpearl Huế

12/2021 → 2/2022 (2 tháng)

Việt Nam

Executive Chef - Bếp Trưởng Điều Hành tại Premier Pearl Hotel - Vũng Tàu

1/2021 → / (3 năm 10 tháng)

Vũng Tàu

Executive Chef cum F&B Director - Bếp Trưởng Điều Hành kiêm Giám Đốc Ẩm Thực tại Boton Blue Hotel & Spa

4/2018 → 12/2020 (2 năm 7 tháng)

Nha Trang

Commis chef tại Chinese Restaurant Hoa huong Lau in Ho Chi Minh

1/2002 → 1/2007 (5 năm )

Ho Chi Minh

Demi Chef De Parties at Chinese Section tại Sofitel Vinpearl Nha Trang Resort & Spa

2/2007 → 8/2009 (2 năm 6 tháng)

Nha Trang

Chef Ala Carte at Steam and Spice Chinese Kitchen tại Sheraton Hotel & Spa Nha Trang

9/2009 → 12/2012 (3 năm 2 tháng)

Nha Trang

Sous Chef Asian cum Banquet Chef tại InterContinental Nha Trang

1/2013 → 2/2016 (3 năm 1 tháng)

Nha Trang

Chef De Cuisine tại Duyen Ha Resort Cam Ranh 5*

3/2016 → 4/2018 (2 năm 1 tháng)

Nha Trang

Mong muốn về công việc

- Expanding knowledge, experience and work in the most dynamic and professional environment. - To work in a modern environment, fair competition and have opportunities for promotion. - Ambitious to apply my skills and abilities in related fields, willing to learn new things and constantly to improve myself for the benefit of the organization to accumulate much experience for future promotion.

Giải thưởng

Cuộc thi đầu bếp trưởng chuyên nghiệp

6/2014

Hổ trợ set up,tuyển dụng và vận hành bếp của khách sạn,khu du lịch

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg