Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Minh Đức

Nguyễn Minh Đức

Hồ sơ 5 sao 439 Lượt xem hồ sơ

Nam, 23/11/1989, 35 tuổi

Thái Thị Nhạn, Tân Bình, HCM

Cập nhật: 18/08/2019

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội, HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Pháp (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Seeking a professional Food and Beverage career in a challenging environment where I can develop my planning skills, best approach my customers and contribute to a successful campaign for the company

Trình độ học vấn chuyên môn

Tourist School Salzburg

Hotel Management - Khác

2014 → 2016

UBIS Geneva - University of Business and International Studies

Master of Business Administration (M.B.A.) - Thạc sĩ

2016 → 2017

Vatel Nimes International Business School Hotel & Tourism Management, France

Bachelor's degree - Đại học

2010 → 2013

Kĩ năng

Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Quản lý
Training and Development
Fine Dinning
Customer Service
Training & Coaching

Kinh nghiệm làm việc

Deputy F&B Director tại Hotel Majestic Saigon

6/2013 → Hiện tại

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam

Manage and plan short-term and long-term operation strategies for both front and back of house of Food & Beverage Department • Responsible for budget and marketing planning in cooperation with F&B Director • Responsible for hiring & training employees for F&B Department • In charge of employees’ performance management and salary reviews • Resolve the customer complaints as appropriate to maintain a high level of customer satisfaction and quality. • Maintain Majestic standards of service and ensure their implementation. • Oversee all the training activities of the Food & Beverage department. • Carry out daily inspection for all F&B outlets to ensure that all operation policies & procedure, standards of quality and service are adhered to. • Assist with menu planning and pricing. • Participate and provide input towards F&B Marketing activities. • In charge of the VIP team to host important events, e.g. Gala Dinner for Prime Minister of Russian, Prince of Norway, President of Vietnam.

Assistant F&B Director tại Hotel Mecure Pont D’Avignon, Avignon, France

6/2013 → 1/2013 (5 tháng)

Avignon, Pháp

Responsible for all areas of the food & beverage operations. • Ensure kitchen, restaurant, and bar operations are opened and closed according to policy. • Responsible for food hygiene, and health and safety issues. • Responsible to assist in menu planning, development and meal special. • Other duties as assigned by the Food & Beverage Manager.

Lecture tại HIU Hong Bang International University

7/2019 → Hiện tại

Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam

Hiện tại tôi có tham gia thỉnh giảng tại trường Đại học Quốc tế Hồng Bàng với một số bộ môn: - F&B Management - Banquet Management

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg