Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Pháp (Trung bình)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Tourist School Salzburg
Hotel Management - Khác
2014 → 2016
UBIS Geneva - University of Business and International Studies
Master of Business Administration (M.B.A.) - Thạc sĩ
2016 → 2017
Vatel Nimes International Business School Hotel & Tourism Management, France
Bachelor's degree - Đại học
2010 → 2013
Kĩ năng
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Quản lý | |
Training and Development | |
Fine Dinning | |
Customer Service | |
Training & Coaching |
Kinh nghiệm làm việc
Deputy F&B Director tại Hotel Majestic Saigon
6/2013 → Hiện tại
Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam
Manage and plan short-term and long-term operation strategies for both front and back of house of Food & Beverage Department • Responsible for budget and marketing planning in cooperation with F&B Director • Responsible for hiring & training employees for F&B Department • In charge of employees’ performance management and salary reviews • Resolve the customer complaints as appropriate to maintain a high level of customer satisfaction and quality. • Maintain Majestic standards of service and ensure their implementation. • Oversee all the training activities of the Food & Beverage department. • Carry out daily inspection for all F&B outlets to ensure that all operation policies & procedure, standards of quality and service are adhered to. • Assist with menu planning and pricing. • Participate and provide input towards F&B Marketing activities. • In charge of the VIP team to host important events, e.g. Gala Dinner for Prime Minister of Russian, Prince of Norway, President of Vietnam.
Assistant F&B Director tại Hotel Mecure Pont D’Avignon, Avignon, France
6/2013 → 1/2013 (5 tháng)
Avignon, Pháp
Responsible for all areas of the food & beverage operations. • Ensure kitchen, restaurant, and bar operations are opened and closed according to policy. • Responsible for food hygiene, and health and safety issues. • Responsible to assist in menu planning, development and meal special. • Other duties as assigned by the Food & Beverage Manager.
Lecture tại HIU Hong Bang International University
7/2019 → Hiện tại
Ho Chi Minh City, Hồ Chí Minh, Việt Nam
Hiện tại tôi có tham gia thỉnh giảng tại trường Đại học Quốc tế Hồng Bàng với một số bộ môn: - F&B Management - Banquet Management