Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Giám sát
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Trung cấp du lịch Sai Gon tourist
Culinary arts - Trung cấp
2013 → 2015
Kĩ năng
Nấu và giám sát breakfast, buffet | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Hỗ trợ cho Chef trong việc training cho nhân viên casual và commis |
Kinh nghiệm làm việc
Demi chef de partie tại Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay
9/2017 → 5/2018 (7 tháng)
An Thoi, Phú Quốc, Kien Giang, Vietnam
We prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare cold foods, arrangement, and food garnish. Maintain food safety and food quanlity. I quite confident to communicate clearly and effectively, listen well to my team. Ex: Inform Chef of excess food items for use in daily specials. Inform F&B service staff of 86'ed items and available menu specials. I assist management in hiring, training for commis and casual staff, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching employees; serve as a role model.
Commis de cuisine tại New World Sai Gon hotel
1/2016 → 9/2017 (1 năm 8 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
We prepare raw materials for Alacarte, Dinner buffet everyday, Chef taught us how to cut meat, vegs properly. And we learned how to arrange ours storage, clean the kitchen. We support for Chef and learn how to cook great food to serve our guests. I have knowledges about basic hygiene and share it for new staff (casual ).
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Chef Amine - Chef de cuisine
Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay
linh.vo@jwmarriott.com - 01207271178