Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Ambitious, fine dining specialized restaurateur who is experienced in multiple professional, international environments in Japan and Vietnam.
Trình độ học vấn chuyên môn
Bachelor Degree - Ritsumeikan Asia Pacific University, Oita, Japan
Kĩ năng
- Experienced in food and beverage industry, specialized in fine dining
- Proficient in restaurant operation: food planning and preparation, sanitary supervision, personnel management, record keeping and preparation of reports.
- Staff recruitment, interviewing, training and supervising.
- Experienced with Opera, Micros system, proficient in VietPOS, Google Drive, Outlook and Microsoft Office.
- Proficient in English and intermediate level in communicative Japanese.
Kinh nghiệm làm việc
Citron Restaurant - Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort: Hostess
Nen Restaurant: Assistant Manager
Hasuwa Hotel - Yufu, Oita, Japan: English speaking guest relation officer.
Hananosho Kotobuki - Yufu, Oita, Japan: Part time waitress
Nen Restaurant: Assistant Manager
Hasuwa Hotel - Yufu, Oita, Japan: English speaking guest relation officer.
Hananosho Kotobuki - Yufu, Oita, Japan: Part time waitress