Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Nhân viên
Nhân viên
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
N/A
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Diploma in Culinary Arts
Kĩ năng
Good sense in Food Plating, Styling and Photography
Good foundation for menu planning in both East and Wesr cuisines
Experienced in F&B Service and Restaurant Management
Good communication and Customer Service skills
In-depth knowledge of Hygiene and Fôd Storing
Able to response guest inquiries in a helpful and professional manner
Good knowledge in International Cúiine, especialty Asia area
Kinh nghiệm làm việc
* Culinary Manager
May 2017 - Present
BEP XANH AN DUYEN
Set up menu for restaurant including portioning, costing, plating and shooting menu. Manage supplỉe's good quality. Ensure all food quality. Take respónibillity for any problem, have abillity to solve any crisis if happen. Coordinate with Marketing to create food prômtion or event for special occasions
* Demi - Chef de partie
Aug 2015 - May 2017
AN DUYEN VEGETARIAN RESTAURANT
Prepare and cook food in keeping with recipes, quality standards and plating standards. Manage kitchen staf including arranging working shift, training new staffs, etc. Assist chefs in menu development. Set up buffer station. Carve basic fruits and vegetables for presentation at buffet station