Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
N/A
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
THPT Phan Đăng Lưu
Trung học
2014 → 2016
Kĩ năng
Tiếng Anh |
Kinh nghiệm làm việc
Hostess tại Glow Rooftop Lounge
10/2020 → 2/2021 (4 tháng)
93 Nguyễn Du
- Greeting guests as they enter, and putting them on a waiting list as necessary. - Seating guests at tables or in waiting areas. - Answering phone calls, taking reservations and answering questions. - A knowledge of the menu. - Helping out with other positions in the restaurant as needed. - Providing great customer service.
Captain tại The Vault Bar & Lounge
5/2019 → / (5 năm 6 tháng)
38 Lý Tự Trọng, Bến Nghé, Quận 1
- Welcome, introduce menu and promotions. - Take order, serve food and beverage. - Clean table when customers finish their meal. - Check the bill for customers. - Take booking. - Maintain relationship with customers. - Inspect dining room, table settings, chairs, floors, proper maintenance, cleanliness and safety. Takes immediate action to correct any issues. - Coordinates food service between kitchen and service staff.
Waitress tại Xu Restaurant & Lounge
12/2017 → 3/2019 (1 năm 2 tháng)
71-75 Hai Bà Trưng, Bến Nghé, Quận 1
Welcome and take information from customer. - Introduce menu and promotions. - Take order and special requirements from guests. - Sevrve food & beverage (wine, beer, cocktails,...). - Make a good relationship with guests. - Check the cutlery. -Set up table. - Clean the section. - Take booking. - Recommend the good things to the guests. - Have a good experience in professional restaurant.
Waitress tại Xu Restaurant & Lounge
10/2016 → 6/2017 (8 tháng)
71-75 Hai Bà Trưng, Bến Nghé, Quận 1
Welcome and take information from customer. - Introduce menu and promotions. - Take order and special requirements from guests. - Sevrve food & beverage (wine, beer, cocktails,...). - Make a good relationship with guests. - Check the cutlery. -Set up table. - Clean the section. - Take booking. - Recommend the good things to the guests. - Have a good experience in professional restaurant.