Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
40 - 50 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
Ít hơn 10
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Saigon Tourist
Western kitchen - Trung cấp
2012 → 2013
Good
Kĩ năng
Fillets | |
New food | |
Skill | |
R&D |
Kinh nghiệm làm việc
Sous chef - Inovation Chef tại Pizza Company
2/2017 → Hiện tại
Việt Nam
● In charge of R&D division to develop new menu ● Develop the pricing and food menu for each food outlet of the restaurant chain ● R&D Asian-Western-Chinese cuisines, sauces and develop food recipes for the food outlets ● Quality Assurance for each food item cooked on the daily basis. ● Review feedbacks from customers to improve the service quality. ● Chair weekly meetings with the head of each food outlet to review feedbacks and prepare reports for higher management ● Quality check food storage and place order for each kitchen in the restaurant chain
Chef de parties - sous chef tại Sheraton hotel
2/2014 → 5/2017 (3 năm 2 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
● In charge of Banquet and Buffet kitchen ● Work directly with Marketing division to develop new food menu for promoting to customers ● Develop ingredient quantity per each standard menu for the chef staff ● Coordinate the shifts for staff under Banqet and Buffet kitchens ● Supervise procurement paperwork and high-valued food items. ● Quality Assurance food before being served ● Review feedbacks from customers and contact them directly to resolve
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Service excellent
7/2016
Chăm soc khach hang tot nhat