Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Huỳnh Thị Vân Anh

Huỳnh Thị Vân Anh

Hồ sơ 5 sao bạc 1777 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 29/01/1992, 32 tuổi

167/7 Le Van Luong Street, Tan Kieng Ward. District 7

Cập nhật: 14/08/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 1 15:54 26/12/2019
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao

Giới thiệu bản thân

I am a passionate F&B attendant with more than 4 years experience working in 5 stars hotel and restaurant. During those time, my duty is serving food, wine and beverage, training for staffs and create the enviroment, ensure the guests satisfaction.

Trình độ học vấn chuyên môn

* From June 2011 to March 2013 Sai Gon Vacation College Bachelor : Hotel and Restaurant management Certificate: Human Resources in Hoa Sen University Toeic : 510

Kĩ năng

- Foreign languages: - English :- Toeic : 500 - Good at Speaking, Listening, Reading, Writing · Communication and convincing well · Ability of negotiation - Hard working and able to work under high pressure - Friendly and sociable - Enthusiastic and passionate - Patient and calm in any situations

Kinh nghiệm làm việc

Captain tại La Casa Del Habanos

5/2022 → 6/2024 (2 năm 1 tháng)

Hồ Chí Minh

- Demonstrates expertise in cigar service and adhering to industry standards. - Recommend Cigar and Whisky, Cocktails, or Wine Pairings to visitors. - Address visitor concerns and ensure satisfaction before they leave. - Provide training and guidance to new members on restaurant standards. - Keep the section tidy and report on each shift.

Restauranr Supervisor tại New World Hotel

12/2020 → 3/2022 (1 năm 2 tháng)

Ho Chi Minh

- Ability to present guests with current information and directions during the function. - Strong understanding of meal and drink combinations, especially wine pairings. - Manage both front and back-of-house restaurant operations. - Provide exceptional customer service and handle concerns professionally. - Maintain quality control over all foods served. - Analyze worker evaluations and comments to enhance the client experience. - Create weekly, monthly, and annual reports. - Train new personnel and maintain ongoing training for existing staff.

Captain tại MGallery Hotel Des Arts Sai Gon

3/2018 → 5/2020 (2 năm 2 tháng)

Ho Chi Minh

- Responsible for the wine storage and knowledgeable about cuisine and wine pairings. - Have expertise setting up, preparing, and serving wine dinners and Michelin dinner events. - Familiar with Western standards for setup and service. - Manage guest issues and time management for food flow. - Engage with guests and provide personalized service to enhance their experience. - A daily, weekly, and monthly report.

Captain tại GEM Center

3/2016 → 12/2017 (1 năm 9 tháng)

Ho Chi Minh

- Responsibilities for assigned dining room operations include table and buffet setup, stocking service stands, and modest food warming reparation. - Responsibilities include food and beverage ordering and delivery, table removal and resetting, bill preparation, and settlement. - Oversee allocated wait personnel. - Trained new employees on service standards, menu items, and upselling. - Ensure cleanliness and sanitation of service items and equipment, and assist with inventory management as needed.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg