Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Tiếng Anh (Khá)
4 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Van Lang University
HOSPITALITY - Trung cấp
2011 → 2013
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
RESTAURANT CAPTAIN tại THE REVERIE SAI GON HOTEL
10/2017 → 8/2022 (4 năm 10 tháng)
HCM
RESTAURANT SUPERVISOR tại Avolta Viet Nam
6/2023 → 6/2024 (1 năm )
HCM
− Screening, interviewing, hiring, and training restaurant staff. − Conducting regular inspections of the restaurant kitchen to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained. − Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations. − Checking in on dining customers to enquire about food quality and service. − Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentialsare adequately stocked. − Monitoring the restaurant’s cash flow and settling outstanding bills. − Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service. − Resolving customer complaints in a professional manner