Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Vũ Đức Lai

Vũ Đức Lai

Hồ sơ 5 sao bạc 69 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 18/01/1989, 35 tuổi

783 trần xuân soạn. Q7

Cập nhật: 08/06/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Kiên Giang, Bà Rịa - Vũng Tàu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

My name is Lai Vu, i have been studying for the last 4 years in Canada to pursue a education in Culinary Arts field. In Vancouver i attended High School at Bodwell High School and upon completion i went to the prestigious Northwest Culinary Academy Of Vancouver. During the program i did my practicum at the Sutton 5 Star Hotel in Vancouver were i learned my skills. I learned a lot things over there such as food preparation, food safety, presentation, time management. The most importantly i learned how to be independent and also work as part of team.

Trình độ học vấn chuyên môn

Northwest cunilary academy of Vancouver

Culinary , pastry - Cao đẳng

2009 → 2010

Have certicfication

Bodwell high school

High school - Trung cấp

2005 → 2010

Have diploma

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Cdp tại Intercontinental resort

12/2018 → 3/2020 (1 năm 2 tháng)

Phu quoc

Plan , prepare , set up and provide quality service in all area of food production for menu item. Direct, train and manitor performance of line cook Assists the Sous Chef in ensuring the quality, consistency and production in kitchen area Train skill for staff to perform their fuction Inventory and oder items as need.

Cdp tại New world hotel

2/2016 → 9/2017 (1 năm 7 tháng)

Ho Chi Minh

Plan , prepare , set up and provide quality service in all area of food production for menu item. Direct, train and manitor performance of line cook Assists the Sous Chef in ensuring the quality, consistency and production in kitchen area Train skill for staff to perform their fuction Inventory and oder items as need.

Cdp tại Diamond Bay Resort & Spa

1/2014 → 2/2016 (2 năm 1 tháng)

Nha trang

Plan , prepare , set up and provide quality service in all area of food production for menu item. Direct, train and manitor performance of line cook Assists the Sous Chef in ensuring the quality, consistency and production in kitchen area Train skill for staff to perform their fuction Inventory and oder items as need.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg