Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lưu Kiện Quy

Lưu Kiện Quy

Hồ sơ 5 sao bạc 366 Lượt xem hồ sơ

Nam, 07/10/1998, 26 tuổi

14/14A lão tử phường 11 quận 5

Cập nhật: 07/11/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

Motivated Sous Chef with 8 years of experience. My strengths are grill, pasta and passtionate with ne-dining model. I had proven training, performance improvement and cost control skills. Maintains smooth kitchen operations, peak employee work performance levels and dishes movement.

Trình độ học vấn chuyên môn

SAIGONTOURIST HOSPITALITY COLLEGE

COOKING TECHNIQUES - Cao đẳng

2016 → 2018

Kĩ năng

Maincourse
Teamwork
SLOVING PROBLEM
Grill - Pasta
Willing to learn
Creative

Kinh nghiệm làm việc

Chef De Partie tại BAMBINO RESTAURANT

5/2024 → / (6 tháng)

Hồ chí minh

• Checking market list and order products for kitchen everyday. • Trained kitchen sta� on proper food preparation techniques and safety procedures. • Received deliveries and assisted with proper storage and stock rotation to reduce spoilage. • Supervised all kitchen food preparation, operating in demanding, high- volume environment. • Planned and prepared menu items in accordance with quality standards. • Collaborated with chefs to develop new recipes and popup menu events. • Managed kitchen sta� and coordinated food service operations..

Commis tại COWBOY JACK'S

1/2016 → 12/2018 (2 năm 10 tháng)

Hồ Chí Minh

Learn more about grill steak skill. Improve team work , communication , work under high-pressure. Preparing in daily mise-en-place for a la carte . Checking item day by day. Clean kitchen counter , refrigerators and oven.

Demi CDP tại NAMO TUSCAN GRILL - FINE DINING

1/2019 → 11/2020 (1 năm 10 tháng)

Hồ Chí Minh

Preparing mise-en-place for �ne-dining and a la carte menu. Making a lot of pasta includes fresh tagliolini , ravioli , tortelo, pici... Supporting sous chef to make new menu and promotion menu. Checking market list and order products for kitchen everyday. Making dry-age beef and marinating cuts of beef , lamb , �sh and variety kinds of seafood. Cleaning dry storage , cold storage , cool storage every month. Making an inventory of goods and reducing damaged goods.

Commis tại R&J Italian Lounge & Restaurant - The Reverie Saigon

12/2020 → 6/2021 (6 tháng)

Hồ Chí Minh

Supporting chefs for preparing mise-en-place of new menu. Making high quality dishes for �ne dining and a la carte menu. Cleaning dry storages , workstations and sorting goods by standard FIFO. Following and learn more from Excutive Chef about modern and traditional Italian technique and dishes. Have lots of experience about wine dinner, �ne-dining set menu.

Demi CDP tại Cafe Cardinal

6/2021 → 8/2022 (1 năm 2 tháng)

Hồ chí minh

Have experience about breakfast buet, set lunch and afternoon tea. Condent about all day dining and French ne-dining. Absorbed learn more French cuisine from a French chef. Well-support for all hotel's outlets. Kept operations running smoothly and eiciently by keeping workspaces organised, clean and ready for service. Supported head chef with training and mentoring new kitchen team members.

JUNIOR SOUS CHEF tại C's Steak house

10/2022 → 2/2024 (1 năm 4 tháng)

Vietnam

Created variety cuisines, including full restaurant, special event, catering and tasting menus. Supervised all kitchen food preparation, operating in demanding, high- volume environment. Plated food according to restaurant artistic guidelines for an aractive presentation. Controlled food costs through expert ingredient sourcing and meal planning. Assisted restaurant management with pricing, training new dishes, providing information about ingredient and correct portioning. Received deliveries and assisted with proper storage and stock rotation to reduce spoilage. Controled quality, presentation and quantities of plated food across line.

Mong muốn về công việc

Môi trường làm việc năng động , chuyên nghiệp , có tinh thần đoàn kết và kỷ luật . Sự rõ ràng và công bằng teamwork

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg