Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Asian vocational school
Asian kitchen - Trung cấp
2018 → 2019
Kĩ năng
communication skills | |
Cooking skill | |
Knife skill | |
Incharge station | |
Food safety |
Kinh nghiệm làm việc
Commis 1 tại Hotel des Arts Mgallery saigon
5/2022 → 9/2024 (2 năm 4 tháng)
Thành phố hồ chí minh
Manage food in food out. Daily food ordering and control foodtag. Monthly inventory. Responsible for food out for buffet and alacarte. Responsible for food hygiene, food sample, cleaning and record following HACCP standard. Supervisetrainee and support sous chef to train the trainee. Attend hotel training and social activity.
Commis tại Eon51 bitexco restaurant
3/2019 → 5/2020 (1 năm 2 tháng)
Thành phố hồ chí minh
Responsible for cooking soups, roasts and pasta dishes. Preparing and preparing ingredients for the main kitchen
Commis tại Sky garden BBQ
8/2018 → 2/2019 (6 tháng)
Thành phố hồ chí minh
Prepare ingredients for seafood such as lobster, king crab to make grilled dishes. Prepare ingredients for the main kitchen
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Passed HACCP standard in 2023
9/2023
Preventative practices that provide assurance of food safety through the analysis of biological, chemical and physical hazards inherent in the production process, from raw material procurement, processing, distribution distribution and consumption to finished products.
Outstanding employee of the month at eon51 restaurant
12/2019
Carry out the tasks prescribed by superiors and come to work on time according to company regulations
Thông tin tham khảo
Trần thanh trí - Executive sous chef
Hotel des Arts Mgallery saigon
tri.tran@accor.com - 0909851331