Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Phạm Phi Long

Phạm Phi Long

Hồ sơ 5 sao vàng 474 Lượt xem hồ sơ

Nam, 27/12/1998, 25 tuổi

832/1/3 nguyễn văn quá quận 12

Cập nhật: 28/10/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

My name is Pham Phi Long. I came to the kitchen with all my love and passion for food. Honest, straightforward personality, sociable with everyone around

Trình độ học vấn chuyên môn

Asian vocational school

Asian kitchen - Trung cấp

2018 → 2019

Kĩ năng

communication skills
Cooking skill
Knife skill
Incharge station
Food safety

Kinh nghiệm làm việc

Commis 1 tại Hotel des Arts Mgallery saigon

5/2022 → 9/2024 (2 năm 4 tháng)

Thành phố hồ chí minh

Manage food in food out. Daily food ordering and control foodtag. Monthly inventory. Responsible for food out for buffet and alacarte. Responsible for food hygiene, food sample, cleaning and record following HACCP standard. Supervisetrainee and support sous chef to train the trainee. Attend hotel training and social activity.

Commis tại Eon51 bitexco restaurant

3/2019 → 5/2020 (1 năm 2 tháng)

Thành phố hồ chí minh

Responsible for cooking soups, roasts and pasta dishes. Preparing and preparing ingredients for the main kitchen

Commis tại Sky garden BBQ

8/2018 → 2/2019 (6 tháng)

Thành phố hồ chí minh

Prepare ingredients for seafood such as lobster, king crab to make grilled dishes. Prepare ingredients for the main kitchen

Mong muốn về công việc

Have the opportunity to learn work experience. Desire to have a suitable job with stable income. Accumulate more knowledge and experience to aim for higher positions in the future.

Giải thưởng

Passed HACCP standard in 2023

9/2023

Preventative practices that provide assurance of food safety through the analysis of biological, chemical and physical hazards inherent in the production process, from raw material procurement, processing, distribution distribution and consumption to finished products.

Outstanding employee of the month at eon51 restaurant

12/2019

Carry out the tasks prescribed by superiors and come to work on time according to company regulations

Thông tin tham khảo

Trần thanh trí - Executive sous chef

Hotel des Arts Mgallery saigon

tri.tran@accor.com - 0909851331

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg