Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Trên 60 triệu
Trên 60 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Trung bình)
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
1.000 - 4.999
1.000 - 4.999
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Giới thiệu bản thân
I’m an expat Executive Chef with a passion for creating culinary masterpieces. With 30 years in hospitality, I specialize in International cuisines, particularly excelling in Mediterranean flavors, Greek / Italian cuisine is my favorite,
Throughout my career, I have had the privilege of working with a variety multiple countries, such as, Egypt, Saudi Arabia, UAE, China, Cambodia, Indonesia and Vietnam , in different concepts, such as, restaurants, hotels, resorts. , golf clubs, beach clubs and catering,
Currently seeking a new opportunity in hotel resorts, restaurants, golf clubs, or catering services. I bring a wealth of experience, a knack for innovation, and a commitment to delivering top-notch dining experiences. Let's connect and explore how my skills can add a dash of excellence to your team.
Trình độ học vấn chuyên môn
Vocational Certificate
Culinary Arts - Khác
2010 → 2012
Kĩ năng
Catering, Cleanliness, Commitment to Quality, Communication Computer, Concepts, Cooking, Control, Labor Costs, Cost Control, Cost Reduction, Culinary Expertise, Fast-Paced Decision, Food Preparation, Food Pricing, Food Safety, Food Regulations, Handle Pre |