Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Đỗ Mạnh Cường

Đỗ Mạnh Cường

Hồ sơ 5 sao 731 Lượt xem hồ sơ

Nam, 25/05/1994, 30 tuổi

Gia Lâm, Hà Nội

Cập nhật: 16/09/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

The feeling of customers eating the food I cook and praising it as delicious is happier than having a lump of money. No one is good the first time. Without experiencing failure, you will never know the sweet taste of success.

Trình độ học vấn chuyên môn

Sao Mai Training Center

Âu- Á - Trung cấp

2012 → 2014

The feeling of customers eating the food I cook and praising it as delicious is happier than having a lump of money. No one is good the first time. Without experiencing failure, you will never know the sweet taste of success.

Kĩ năng

cầm chảo ra món giơn giản
sử dụng dao cắt thái cơ bản
Profiency in MS offices
Management skill
Leading skill , Effective time-managing, Presentation skill, Easily adapting to new environment

Kinh nghiệm làm việc

Sous Chef tại Tòa Epic Tower

5/2024 → Hiện tại

Duy Tân Hà Nội

- Manage, assign, manage and take responsibility of employees - Assist the head chef in costing and presenting dishes - Train staff for new dish - Monitor menu and update, evaluate quality daily for timely adjustment

Head chef banquet tại HOTEL de l'AMOUR TAM DAO

12/2023 → 5/2024 (5 tháng)

Tam Đảo, Vĩnh Phúc, VN

From December 2023 to present, working as Head chef banquet at HOTEL de l'AMOUR TAM DAO - Plan menus for daily, weekly, monthly party events, and make buffets - Increase food costs and create new dishes - Training, interviewing, evaluating and guiding new employees to take on the job - Arrange reasonable schedules for staff to go to work - Receive and process all arising work From 2022, I will be accompanied by Ecopark Group with the international organization Accor where I will be equipped with leadership, project management, team building and many other skills. + Maintain kitchen hygiene, safe food storage and standard of food quality. + Control food costs and coordinate the food sevice aperation in line with demard. + Conduct their duties in a courteour, safe anh efficient manner, in accordance with the hotel policies anh procedures. + Exercise quality control anh portion contral measures, as well as wastage minimization. + Together with the Chef, design a menu for the Restaurant about Western cuisine with a combination of local products (rotating A-la-cart menu, monthly promotions, special days of the year,...) Previous work history: + Ly Club Restaurant : From June 2012 to December 2014 + Hilton Hanoi Opera Hotel : Commis 1 from January 2015 to May 2017 + InterContinental Hanoi Landmark72 Hotel : Chef De Partie from June 2017 to August 2018 + Vinpearl Hotel Lang Son : Senior chef in European kitchen from September 2018 to March 2022 + JW Marriott Hotel Phu Quoc: Chef De Partie from April 2022 to November 2022

Mong muốn về công việc

Working in a professional, large-scale, world-class working environment, with opportunities to develop yourself and your career

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Nguyễn Thị Thắm - Hành chính nhân sự

HOTEL de l'AMOUR TAM DAO

ga.hanoi@godmother.vn - 0949511368

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile