Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
Thỏa thuận
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Học Viện Bưu Chính viễn thông
Electric Engineer - Đại học
2015 → 2020
Kĩ năng
English | |
Main course | |
Cooking |
Kinh nghiệm làm việc
Demi chef tại Truffle
11/2023 → 9/2024 (10 tháng)
Landmark 81
- Support chef de party - Cooking and control food qualities - Help and support training teammates - Following executive chef instructions new menu and new dishes - Received products check and control qualities - Following hygiene and FIFO qualities
Kitchen assistance tại Park Hyatt
12/2021 → 6/2022 (6 tháng)
2 công trường lam sơn
_Support chefs _ Following hygiene and food standards , FIFO _Work with teammates help and improve skills with team _Learn how to work in any section and shift
Commis tại Park Hyatt
12/2021 → 7/2023 (1 năm 7 tháng)
2 Lam Sơn, p. Bến Nghé, q.1
- Started working in Italian Cuisine - As a commis I had to control section services make sure everything and teammates have to be perfectly fine and smoothly. - Made food tasting everyday for Head Chef. - Control food qualities and Hygiene standards following instructions of Chef De Cuisine - Made food promotions and give ideas to team every months. - Improved new skills and learn new ways of cook in Italian cuisine. - Sharing technique and help teammates for better teamwork
Kitchen assistance tại Sheraton
8/2019 → 3/2020 (6 tháng)
80 Đồng Khởi , p Bến Nghé, q. 1
- In buffet service I making breakfast and Lunch - During services I focused on standards of foods fast service but high quality, also keep hygiene standards make everything nice and clean - Make sure everything FIFO in the fridge and Freezer - Assist Chef De Party and Demi Chef during service and Mis en places
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Michelin selected
6/2024
Truffle restaurant
Thông tin tham khảo
Trần Tuấn Khang - Sous chef
Park HYATT
khang@saiph.com - +84 83 5164881