Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Trường Phúc

Trần Trường Phúc

Hồ sơ 5 sao bạc 627 Lượt xem hồ sơ

Nam, 29/11/1997, 26 tuổi

201/102 Nguyễn Xí, p26, Q. Bình Thạnh

Cập nhật: 21/10/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

- I have previous working experience on luxury restaurants Sheraton and Park Hyatt. Especially Italian Cuisine I have 2 years experience in Main course such as steak and seafood and pasta. - I’m Dedicated and hard working control food quality also Hygiene standards and work with knowledge , always finding new solutions to solve the challenges. As a line cook I always focus on the taste of customers following instructions and standards of Chef De Cuisine

Trình độ học vấn chuyên môn

Học Viện Bưu Chính viễn thông

Electric Engineer - Đại học

2015 → 2020

Kĩ năng

English
Main course
Cooking

Kinh nghiệm làm việc

Demi chef tại Truffle

11/2023 → 9/2024 (10 tháng)

Landmark 81

- Support chef de party - Cooking and control food qualities - Help and support training teammates - Following executive chef instructions new menu and new dishes - Received products check and control qualities - Following hygiene and FIFO qualities

Kitchen assistance tại Park Hyatt

12/2021 → 6/2022 (6 tháng)

2 công trường lam sơn

_Support chefs _ Following hygiene and food standards , FIFO _Work with teammates help and improve skills with team _Learn how to work in any section and shift

Commis tại Park Hyatt

12/2021 → 7/2023 (1 năm 7 tháng)

2 Lam Sơn, p. Bến Nghé, q.1

- Started working in Italian Cuisine - As a commis I had to control section services make sure everything and teammates have to be perfectly fine and smoothly. - Made food tasting everyday for Head Chef. - Control food qualities and Hygiene standards following instructions of Chef De Cuisine - Made food promotions and give ideas to team every months. - Improved new skills and learn new ways of cook in Italian cuisine. - Sharing technique and help teammates for better teamwork

Kitchen assistance tại Sheraton

8/2019 → 3/2020 (6 tháng)

80 Đồng Khởi , p Bến Nghé, q. 1

- In buffet service I making breakfast and Lunch - During services I focused on standards of foods fast service but high quality, also keep hygiene standards make everything nice and clean - Make sure everything FIFO in the fridge and Freezer - Assist Chef De Party and Demi Chef during service and Mis en places

Mong muốn về công việc

I hope that stay connected in the workplace join in wonderful culture of the company. Involve my new skill and specialist skills in cooking and beyond

Giải thưởng

Michelin selected

6/2024

Truffle restaurant

Thông tin tham khảo

Trần Tuấn Khang - Sous chef

Park HYATT

khang@saiph.com - +84 83 5164881

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg