Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Văn Hướng ( Victor )

Nguyễn Văn Hướng ( Victor )

Hồ sơ 5 sao 655 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/11/1993, 30 tuổi

Sơn Trà, Đà Nẵng

Cập nhật: 24/04/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

With accumulated experience in the hospitality industry, I want to apply my knowledge and experience to contribute to the company as well as stabilize my career and develope myself.

Trình độ học vấn chuyên môn

Cao Đẳng Du Lịch Huế

Quản Trị Nhà Hàng- Khách Sạn - Cao đẳng

2014 → 2017

Tốt nghiệp loại Giỏi

Kĩ năng

Food and Beverage Skill, Management

Kinh nghiệm làm việc

In Charge Assistant Beverage Manager ( Vacant Bar/Beverage Manager ) tại Da Nang Mikazuki Japanese Resorts & Spa

1/2024 → / (4 tháng)

Da Nang

Food & Beverage Skill Beverages Training to all F&B Departments Costing, Promotion, Creative, Hygiene.

Beverage Training Instructor tại Tien Phan Da Nang Beverage Training And Research Center.

1/2023 → / (1 năm 4 tháng)

Da Nang

To draft lesson plan, provide documents.. To teaching all about Barista, Bartender & Restaurant skills Job introduction, internship place for student..

Assistant Bar Manager( Vacant Bar Manager ) tại Da Nang Marriott Resort & Spa

7/2023 → 1/2024 (6 tháng)

Da Nang

Working with 6 F&B Outlets. Control order goods for all outlets, goods food for daily breakfast on BSS system aprroved by Executive Chef. Control to order beverage for a la carte menu and events, function. Working on BEO and purchasing to order beverage for Banqueting events. Do schedule for bar team operation. Birchstreet system, costing. Micros system. Support FBD create new menu, product. Work with Finance Cost Controller to do inventory. Develope, training, couch bar staff to standard required.

Outlet Supervisor ( Pre - Opening ) tại Hilton Da Nang

12/2018 → 7/2023 (4 năm 7 tháng)

Da Nang

In charge at The Sail Rooftop Bar & Restaurant. Working from pre-opening time Training restaurant staff. Managing restaurant staff's work schedules. - Conducting regular inspections of the restaurant to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained. - Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations. - Checking in on dining customers to enquire about food quality and service. - Monitoring the cahier restaurant, settling outstanding bills, red invoice. - Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service. - Resolving customer complaints in a professional manner. - Make costing for beverage list, creating new cocktail for all promotion, events. - Inventory, control beverage. - Ensure smooth running of all bar operations in the absence of the Assistant Bar Manager or Bar Manager - Ensure weekly/daily checklists are completed by bar staff - Ensure all of the bar team adhere to systems and procedures as outlined in the standards of procedures manual - Ensure all stock is rotated and stored in a safe manner - Ensure all bars are prepared for set up in advance of each shift and in accordance with relevant standards of procedure. - Ensure that all staff arrive to work on time and in correct uniform and nametag as per weekly rota - Develop, train and coach bar staff to the standards required of hotel establishment in accordance with the standards of procedures manual

Beverage Training Instructor tại Netspace Da Nang Culinary Arts School

5/2021 → 6/2022 (1 năm 1 tháng)

Da Nang

To draft lesson plan, provide documents.. To teaching all about Barista, Bartender & Restaurant skills Job introduction, internship place for student..

Bartender tại Novotel Danang Premier Han River

7/2017 → 12/2018 (1 năm 5 tháng)

Da Nang

Working at The Square, Gourmet Bar $ Restaurant Arrange, prepare materials, tools, deep clean the bar.... Take order, making and incharge beverage... Supervised staff that make sure follow hotel standard and hygiene. Develop, train and coach bar staff. Make costing for beverage list, creating new cocktail for all promotion, events. Inventory, control beverage

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

F&B Master Mixologist Challange By Hilton

11/2019

Champion

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile