Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lê Hồng An Khanh

Lê Hồng An Khanh

Hồ sơ 5 sao bạc 276 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/10/1999, 25 tuổi

Quận Sơn Trà, Đà nẵng

Cập nhật: 13/02/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 1 19:41 13/07/2023
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I aspire to utilize my skills and 3 years of experience in restaurant management to take on the role of Restaurant Supervisor. My objective is to ensure the delivery of excellent customer service, optimize operational processes, and enhance business efficiency. I am committed to create a positive working environment, encouraging employee development, and consistently maintaining and improving service quality to achieve the highest level of customer satisfaction.

Trình độ học vấn chuyên môn

FPT University

Hospitality Management - Đại học

2018 → 2022

Grade: Fairly Good

Kĩ năng

Quản lý
Pha chế
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Pha chế rượu và cà phê ý
Tổ chức công việc
Tôi có khả năng về Tiếng Anh, có thể đọc hiểu và giao tiếp tương đối tốt, thành thạo Excel, Word, Power Point, Access

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Supervisor tại Royal Hotel Saigon - Kim Do 4 Star Hotel

4/2020 → 10/2020 (5 tháng)

District 1, HCMC

• Prepare and ensure the quality of dishes before serving to customers • Manage assets and equipment belonging to the department • Maintain cleanliness of the area during the shift • Assist the bar and banquet hall departments • Write reports for the manager • Train new employees and interns • Flexibly switch between banquet hall and restaurant departments

Restaurant Supervisor tại Indian Fine Dining Restaurant - Dalcheeni

4/2022 → 6/2023 (1 năm 2 tháng)

District 1, HCMC

Support the Restaurant Manager in scheduling weekly work shifts for service staff • Supervise a team of 6 restaurant servers • Oversee service standards of staff and assign work area • Manage restaurant assets and equipment • Flexibly assist with the duties of Bartenders and Baker • Knowledgeable about Indian cuisine and culture to advise customers • Assist in serving customers during peak hours • Write reports on restaurant assets and provide purchasing recommendations

Restaurant Supervisor tại A.U.P.A.R.C Restaurant

7/2023 → 1/2025 (1 năm 6 tháng)

Hồ Chí Minh

• Weekly making a schedule, a roster, and preparations for staff, standard check and co-ordinate staff's work area • Controlling and iìnluence to cost of loss • Be flexible coordinate staff to suit the restaurant situation • Assisting restaurant manager in rewriting service procedures • Supporting a restaurant marketing department to create content • Writting plans for seasons and holidays and implementing after manager approval • Writting revenue reports, status reports and make additional recommendations to management • Be creative in customer segmentation to improve service quality • Having knowledge of Mediterranean cuisine • Allocate, coordinate, and organize competitions between kitchen and front of house

Mong muốn về công việc

I want to apply for a Restaurant Supervisor position, given my over 3 years of experience in restaurant management in the hospitality industry. I want to build a long-term career path in a professional environment and contribute my passion and responsibility fully to the company.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo