Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 1 | 19:41 13/07/2023 |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Đà Nẵng
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
FPT University
Hospitality Management - Đại học
2018 → 2022
Grade: Fairly Good
Kĩ năng
Quản lý | |
Pha chế | |
Quản lí thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Tổ chức công việc | |
Tôi có khả năng về Tiếng Anh, có thể đọc hiểu và giao tiếp tương đối tốt, thành thạo Excel, Word, Power Point, Access |
Kinh nghiệm làm việc
Restaurant Supervisor tại Royal Hotel Saigon - Kim Do 4 Star Hotel
4/2020 → 10/2020 (5 tháng)
District 1, HCMC
• Prepare and ensure the quality of dishes before serving to customers • Manage assets and equipment belonging to the department • Maintain cleanliness of the area during the shift • Assist the bar and banquet hall departments • Write reports for the manager • Train new employees and interns • Flexibly switch between banquet hall and restaurant departments
Restaurant Supervisor tại Indian Fine Dining Restaurant - Dalcheeni
4/2022 → 6/2023 (1 năm 2 tháng)
District 1, HCMC
Support the Restaurant Manager in scheduling weekly work shifts for service staff • Supervise a team of 6 restaurant servers • Oversee service standards of staff and assign work area • Manage restaurant assets and equipment • Flexibly assist with the duties of Bartenders and Baker • Knowledgeable about Indian cuisine and culture to advise customers • Assist in serving customers during peak hours • Write reports on restaurant assets and provide purchasing recommendations
Restaurant Supervisor tại A.U.P.A.R.C Restaurant
7/2023 → 1/2025 (1 năm 6 tháng)
Hồ Chí Minh
• Weekly making a schedule, a roster, and preparations for staff, standard check and co-ordinate staff's work area • Controlling and iìnluence to cost of loss • Be flexible coordinate staff to suit the restaurant situation • Assisting restaurant manager in rewriting service procedures • Supporting a restaurant marketing department to create content • Writting plans for seasons and holidays and implementing after manager approval • Writting revenue reports, status reports and make additional recommendations to management • Be creative in customer segmentation to improve service quality • Having knowledge of Mediterranean cuisine • Allocate, coordinate, and organize competitions between kitchen and front of house