Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Nhân viên
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Tài Chính Marketing
Quản trị khách sạn - Đại học
2014 → 2018
Là thành viên ban cán sự lớp, tham gia hỗ trợ các hoạt động của trường, khoa và tổ chức các hoạt động cho lớp, tham gia các hoạt động xã hội: hiến máu, mùa hè xanh…
Kĩ năng
Tin học văn phòng | |
Pha chế | |
Sáng tạo | |
Thiết Kế - Mỹ Thuật | |
upselling | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Event Planner | |
Content Writing | |
Social Media |
Kinh nghiệm làm việc
Wedding Planner Freelancer tại Everglow Wedding Planner
1/2024 → Hiện tại
HCM
Main Responsibility: - Seeking potential customers. - Discussing to understand customer requirement and customer consultant. - Making quotetation. - Proposing wedding planning. - Creating a dream wedding for customers. - Coordinating wedding event. - Working with suppliers & partners.
Event & Marketing Executive tại Oryz Saigon
7/2023 → 2/2024 (7 tháng)
HCM
Main Responsibility: - Proposing event idea. - Event planning and handling all events at restaurant. - Social media channel management. - Writing content & social media post. - Inviting KOLs/influencer. - Customer consulting online. - Photoshooting products arrangement. - Designing marketing products: menu, flyer, card visit, welcome letter... - Working with vendors & partners.
Operation Leader tại Đại Tín F&B
5/2022 → 3/2023 (9 tháng)
HCM
Main Responsibility: - Discussing with customer and planning for event. - Event logistics management. - Leading team and oversee on site during event time. - Trainning new staffs. - Working with suppilers & partners. - Seeking potential customers. - Reporting to CEO.
Event Coordinator tại Le Meridien Saigon Hotel
10/2020 → 5/2022 (1 năm 7 tháng)
HCM
Main Responsibility Pre Event: - Discussing with customers to understand their event objective, timeline and all of requirement. - Making BEO ( Banquet Event Order) sending to related departments. - Logistics management: coordinating event logistics including venue, setup, F&B, AV... - Vendors management: working with outsource vendors, suppliers and contractors to ensure delivery high quality and following customer’s requirement. During Event: - Welcoming guests. - Supporting organiser. - Coordinating staff and related departments. Post Event: - Handling payment. - Asking feedback customer after event. - Paperwork requirement: liquidation, payment request...
Waiter/Cashier tại Le Meridien Saigon Hotel
8/2019 → 10/2020 (1 năm 1 tháng)
HCM
Main Responsibility - Welcoming guests. - Presenting the menu. - Making drinks. - Serving & take care of guests. - Handling Payment & Invoice. - Daily revenue report.
Senior Waiter tại Silverland Hospitality
3/2018 → 7/2024 (6 năm 4 tháng)
HCM
Main Responsibility - Setting up tables. - Presenting the menu. - Serving & take care of guests. - Trainning new staffs. - Reporting to manager.