Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Hà Nam Anh

Hà Nam Anh

Hồ sơ 5 sao bạc 139 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/01/1992, 32 tuổi

392/20 cao thắng p12 q10

Cập nhật: 07/11/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành

Giới thiệu bản thân

Dear mr/ms . My name is Nam Anh Hà , i have over 10 years in hospitality industry since 2013 . Start from bar back position to bar leader in 8 yrs . Im very glad to be one member in your company . Waiting for your feedback and interview .

Trình độ học vấn chuyên môn

VietNam Australia Vocational College (VAAC)

Hospitality - Cao đẳng

2013 → 2014

VietNam Australia Vocational College (VAAC)

Hospitality - Cao đẳng

2013 → 2014

Kĩ năng

Consensus building / Lead bartender team do extactly company’s objective .
Supervision team carefully with underpressue
Create prolific seasonal cocktail with popular ingredients
Good communication with guest and staff when has problem

Kinh nghiệm làm việc

Bar Supervisor tại Sohy sky bar and dining

3/2017 → 1/2019 (1 năm 10 tháng)

Nguyễn thị minh khai quận 1

: Make seasonal cocktails for halloween , x-mas , new year … Trendy cocktails ( Tiki , handcraft liqor , infused spirits ...) , handle problem guest , training new staff , check stock and couting inventory , serve guest front of house , report to bar manager .

Head bar tại Ly Club Saigon Dining Restaurant

3/2019 → 10/2019 (7 tháng)

Nam Kỳ Khởi Nghĩa quận 3

Make seasonal cocktails, building new menu and building standard operating procedure, control costing beverage ,handle problem guest , training new staff , supervise bar operation , check stock and couting inventory , serve guest front of house , report to manager .

Head bar tại Moo Beef Prime

10/2019 → 12/2019 (2 tháng)

Ngô đức kế quận 1

Make seasonal cocktails, building new menu and building standard operating procedure , control costing beverage ,handle problem guest , hiring and training staff , supervise bar operation , check stock and couting inventory , serve guest front of house , working with diverse personalities both on staff and patrons , planing promotions event .

Head bar tại Pti saigon

1/2019 → 4/2022 (3 năm 3 tháng)

Ngô quang huy quận 2

: Manage , supervise and take responbilities the business of the bar , check stock , taking inventory , reordering and negotiating supplies , training staff to provide excellent service , nice skills and positive energy , taking roster ensure have well staff during on duty , working with deverse personalities both on the staff and patrons , planning and taking part in promotional events , set and maintain standards for drink handling , cleanliness and professional by SOP , make new seasonal cocktails , take costing and work along with accoutain , handle all problem from guest …

Bar supervisor tại Chill sky bar

10/2022 → 4/2023 (6 tháng)

Toà nhà ab quận 1

Manage , supervise and take responbilities the business of the bar , check stock , taking inventory , reordering and negotiating supplies , training staff to provide excellent service , nice skills and positive energy , taking roster ensure have well staff during on duty , working with deverse personalities both on the staff and patrons , planning and taking part in promotional events , set and maintain standards for drink handling , cleanliness and professional by SOP , make new seasonal cocktails , take costing and work along with accoutain , handle all problem from guest … • Reason for leaving : Unsuitable environment .

Head Bar tại Aalto - HyLo conpany

4/2022 → 9/2022 (5 tháng)

Trần ngọc diện quận 2

• Job Decripstion : Manage , supervise and take responbilities the business of the bar , check stock , taking inventory , reordering and negotiating supplies , training staff to provide excellent service , nice skills and positive energy , taking roster ensure have well staff during on duty , working with deverse personalities both on the staff and patrons , planning and taking part in promotional events , set and maintain standards for drink handling , cleanliness and professional by SOP , make new seasonal cocktails , take costing and work along with accoutain , handle all problem from guest …

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Lê văn hoài - Head Bar

Chill Sky Bar

Kevinkev303@gmail.com - 079 7979095

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg