Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Trung bình)
N/A
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Trường kinh tế du lịch Hoa Sữa
Nấu ăn Âu Á - Trung cấp
2004 → 2006
Kĩ năng
Quản lý giám sát |
Kinh nghiệm làm việc
Executive chef. tại THIÊN ÂN HOTEL BẮC GIANG
3/2021 → 1/2023 (1 năm 10 tháng)
Bắc Giang
- Responsible for planning and directing food preparation . - Observing the staff and giving instructions to BAKERY . - Cooking asian food , Cooking western food, make the bakery and pastry French . Responsible for planning, guiding, inspecting and participating in the activities of all personnel involved in preparing food, for the kitchen, to ensure the supply Feed the food efficiently .- Take charge of and contact the F & B Manager for the preparation and cooking of food. - Organize kitchen- Be responsible for the daily operation of the kitchen. - Follow the menu, suggest new dishes - Set requirements for daily food supply .- Monitor the kitchen during service. - Monitor personal hygiene, clean and maintain a clean kitchen.Keep and maintain the cookware and ensure it is used appropriately. - Responsible for each store, as well as rooms and washer.- Check the food quality of each food item. - Supervise banquet function and food display set up. - Plan, schedule work.
Executive chef tại THIÊN ÂN HOTEL BẮC GIANG
3/2021 → 1/2023 (1 năm 10 tháng)
Việt Nam