Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Võ Nhật Trường

Võ Nhật Trường

Hồ sơ 5 sao 466 Lượt xem hồ sơ

Nam, 18/10/1992, 32 tuổi

22 Đường số 8, Phường An Khánh, Thành phố Thủ Đức, TP.HCM

Cập nhật: 20/11/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

- Hard - working, Cleanliness, Quick & Smart Learning,... - Have Knowledge about Electricity, Microsoft Office, Stock & Inventory,... - Strong in Bartending, Technique, Staff training, Event Organizing,... - Experienced in Casual, Fine-Dining, Luxury Restaurant, Selling Products,...

Trình độ học vấn chuyên môn

University of Technology - Ho chi minh City

Telecommunication - Đại học

2010 → 2016

Kĩ năng

Pha chế rượu và cà phê ý
Pha chế
Leadership
MS Office
Communication skill
Maintenance
Cost Controlling

Kinh nghiệm làm việc

Head Bar tại PACC - Nhà hàng Ba Gác Xuân Thủy

3/2023 → 11/2024 (1 năm 8 tháng)

Hồ Chí Minh

– Responsible for managing the Bar team & Beverage Menu, Quality target to give an excellent guest experience; – Deliver Restaurant Beverage goals and set short or long-term goals. Manage profitability of the Bar, revenue targets are completed; – Make the progress for Training staffs, Bar activities, and standard service in Restaurant; – Manage Human Resources: assignment of work, policy, training; – Responsible for developing business of Promotion, Bar Event, collaboration with Brands; – Control procurement, and inventory of goods; – Ensure full compliance the Restaurant operation control, policies, and service standard, handles with complaints; – Understand of P&L statements and the ability to react with impactful strategies; – Coordinate with the Head of the Restaurant team for the execution of activities and functions; – Organize the implementation of innovative solutions, and improve service quality and revenue for the restaurant; – Responsible for training and improving the professional skills, personality of Restaurant’s employees, based on company culture; – Report the Bar operation to the BODs;

Bar Captain tại The Chopstick Saigon Restaurant

8/2017 → 11/2018 (1 năm 3 tháng)

Vietnam

Bartender tại Towa Japanese Cuisine Restaurant

12/2018 → 9/2019 (9 tháng)

Vietnam

Bar Supervisor tại ROS YATCH CLUB RESTAURANT

9/2019 → 6/2020 (9 tháng)

Vietnam

Bar Supervisor tại THE BRIX RESTAURANT

9/2020 → 1/2022 (1 năm 4 tháng)

Vietnam

Bar Supervisor tại La Casa del Habanos HCM City

2/2022 → 4/2022 (2 tháng)

Vietnam

Main responsibilities: - Make drinks, classic cocktails and signature drinks of restaurant. - Stock beverage: wine, beer, soft drink, ingredients of drink,... - training staffs in purchase requests, cost control,recipe... - tasting wine, prepare events in special days...

Operation Manager tại Habanos Specialist Store

4/2022 → 3/2023 (10 tháng)

Vietnam

– Responsible for managing the Restaurant team and overall F&B target to give an excellent guest experience; – Deliver Restaurant Budget goals and set short or long-term goals. Manage profitability of the Restaurant, revenue targets are completed; – Make the progress for all activities, and standard service in Restaurant; – Manage Human Resources: assignment of work, policy, training; – Responsible for developing business of Restaurant, Banquets; – Control procurement, and inventory of goods; – Ensure full compliance the Restaurant operation control, policies, and service standard, handles with complaints; – Understand of P&L statements and the ability to react with impactful strategies; – Coordinate with the Head of the Restaurant team for the execution of activities and functions; – Organize the implementation of innovative solutions, and improve service quality and revenue for the restaurant; – Responsible for training and improving the professional skills, personality of Restaurant’s employees, based on company culture; – Report the Restaurant operation to the BODs;

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

World Class Vòng loại

6/2021

Vượt qua vòng loại của World Class.

Thông tin tham khảo

Chu Tân - Quản lý Khách sạn

JW Marriot

vothieugiabs@gmail.com - 0903175101

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg