Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Huỳnh Thị Minh Hiếu

Huỳnh Thị Minh Hiếu

Hồ sơ 5 sao vàng 103 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 17/05/1996, 28 tuổi

Tổ 6 phường Thanh Khê Đông, Quận Thanh Khê, TP Đà Nẵng

Cập nhật: 30/04/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Trợ lý, thư ký
Mức lương mong muốn
5 - 8 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Hành chính, nhân sự

Giới thiệu bản thân

I am friendly, enthusiastics and a fast learner. I love to learn new things and challenge myself

Trình độ học vấn chuyên môn

Danang University of Foreign Language Studies

English for Tourism - Đại học

2014 → 2018

Danang University of Foreign Language Studies

English for Tourism - Đại học

2014 → 2018

Bằng Cử nhân loại Khá

Kĩ năng

Good communicative skills especially in English. Good PC skills: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Cadena, MC, MISA. Friendly and co-operative person with flexibility. Being able to be under pressure

Kinh nghiệm làm việc

Food and Beverage Secretary cum Coordinator tại Mercure Danang French Village Bana Hills

11/2018 → 5/2021 (2 năm 5 tháng)

Thôn An Sơn, xã Hoà Sơn, Huyện Hoà Vang, TP Đà Nẵng

- Be secretary of EAM – F&B - Be responsible for rendering secretarial, administrative services and coordination for overall F&B department - and report to FBM, EAM - Make timesheet for all staff on cadena system, salary - Daily organize register meal, salary, accommodation for all F&B staffs - Attend meetings and establish good co-ordination with all food and beverage outlets and also all other departments - See to proper handling, usage and maintenance of office equipment and supply, maintain cleanliness of the F&B Office - Read and analyst Banquet event order (BEO) in order to gather guests requirements, determine proper set up, buffet, audio visuals, time line and also give attention to any special guest needs and support - Ensure prompt responses for all enquiry through telephone and emails. - Coordinate with Banquet operations on a timely basis to ensure complete customer satisfaction - Update Catering and Banquets calendar on the Sales and Catering folder - Send Banquet event proposals to the guests and being in timely contact with them - Assist with typing of the Banquet and Sales correspondence, i.e. answering mail, confirming banquet arrangements, menus, BEO, memos etc. Promptly respond to all inquiries. - Compose, publish and distribute Banquet event order (BEO) to all department heads and personnel who are involved in servicing banquets function.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo