Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Tiếng Anh (Trung bình)
N/A
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
TON DUC THANG UNIVERSITY
TOUR GUIDE - Đại học
2013 → 2017
Kĩ năng
Quản lý | |
Lắng nghe và xử lý tình huống | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Giải quyết phàn nàn | |
Tổ chức công việc | |
Training and Development | |
Quản lí thời gian |
Kinh nghiệm làm việc
SUPERVISOR tại Le Jardin Secret Saigon Hotel
4/2018 → / (6 năm 7 tháng)
HO CHI MINH
+ Track and check the daily and weekly revenue of the hotel. + Report daily revenue to Board of Directors. + Solving customer inquiries and complaints. + Adjust prices, close and open rooms on Otas sites such as Agoda, Booking, etc. + Keep track of working schedule and send marketing development cooperation contracts to photo groups, photo samples, Kols such as: "Ninh Duong Lan Ngoc", "Isaac", "Hoang Ton", "Miss Do My Linh" ”, ... etc. + Advise customers and partners about room types, room types, events and price lists. + Arranging, organizing, decorating birthday events..v.v meetings for businesses and customers. + Scheduling work and breaks for the receptionist, housekeeping..v.v + Check in time and open "Flashsale" to attract guests of the 3rd channel: Go2joy. + Track the progress of running advertising articles Fanpage. + Write articles every day to maintain Fanpage to increase revenue for the hotel. + Design banners or posters with Ai, photoshop, Canvan, etc. when needed.
RESTAURANT MANEGER tại MOM'S CHICKEN
3/2020 → Hiện tại
HO CHI MINH
+ Arrange work schedule and leave schedule for staff. + Record and propose to increase monthly revenue. + Control revenue and expenditure on a daily basis. + Checking out warehoused goods. + Checking hygiene and safety of areas in the restaurant. + Issue a red invoice upon request. + Support content and design banners, posters by Ai, photoshop, cavan..v.v for marketing when needed. + Assign, arrange event area for customers such as: birthday, anniversary, meeting ... etc + Solving customer inquiries and complaints. + Time Attendance, performance bonus and salary for employees. + Recruiting staff for the restaurant.