Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Bà Rịa - Vũng Tàu
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao Đẳng Nghề Du Lịch Vũng Tàu
Quản Trị Khách Sạn - Cao đẳng
2016 → 2019
Professional study of restaurant & hotel. Practice at the school's hotel and restaurant. Internship at a professional 5-star hotel.
Kĩ năng
Pha chế | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Leader |
Kinh nghiệm làm việc
Supervisor Bartender tại Pullman Vũng Tàu By Accor
12/2023 → Hiện tại
15 Thi Sách ,Tp Vũng Tàu
- Arrange Roster , Assignment for staff and leader shift - Making New cocktail , mocktail , Fruit Tea ,... for New menu and promotion - Making new Menu wine , cocktail , mocktail ,whiskey , welcome drink ...Bev for Banquet - Control Recipe and cost for Menu Bev - Setup Bar Counter for the festival - Making Bugget Bev & food for buffet dinner, breakfast - Adjust new key and fix price - Plan to increase revenue - Control price For all Menu bev -Evaluate employees monthly, quarterly, and annually - Inventory goods monthly, quarterly and annually - Oulet and bar decorations according to festive seasons -Control the department's food and beverage products - Idea for decorating buffet counter - Creating product PR for the department -Inventory assets monthly, quarterly, and annually - Handle guest complaint - Plan training for staff, newcomer , leader shift of the Month & Year -take care and remember customer preferences -Holiday Decoration Plan for Outlet Under Monitoring
Captain Bartender tại Pullman Vũng Tàu By Accor
11/2022 → 12/2023 (1 năm )
15 Thi Sách , Tp Vũng Tàu
Vung Tau Set up outdoor bar Set up bar opening and relevant documents Control food and beverage costs every day Release new menu and make cost of beverage Job assignments for staffs Make new idea for new beverage such as cocktail, mocktail. Bartending performance in front of guest and serve directly Solve all complaints from guest and report with manager Training for new-comers, interns Manage hygiene at the bar counter to make it professional Supervise and complete all jobs which are from head of department Follow and support staff to be done all hand over jobs Training for staff to make coffee, cocktail
Bartender tại Meliá Hồ Tràm
12/2019 → 9/2022 (2 năm 9 tháng)
Vũng Tàu
- Prepare drinks according to the standard recipe of the restaurant bar - Order for parties, inventory bar items - Create suitable drinks for the restaurant - Arrange work, bar, warehouse of the department - Order items for daily service - Inventory bar tools, order bar equipment - Inventory bar items daily, weekly, monthly. - Training how to serve according to restaurant standards.