Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Dưới 1 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Khách sạn/ Khu căn hộ
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HUTECH - HO CHI MINH CITY UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
Hotel Management - Đại học
2017 → 2021
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Internship of F&B department tại The Anam Resort
11/2019 → 2/2020 (3 tháng)
Đà Nẵng
Clean eating utensils: cups, plates, spoons, glasses..., ensuring hygiene standards according to the regulations of the restaurant. Set up a dining table, a banquet table in the style of a restaurant with all the necessary tools and decorations. Support other Waiters/Waitress to serve customers when the restaurant is crowded Welcome guest, ask for customer information, check customer information. Direct guests to the table and ensure that guests are served promptly by the desk staff. Remember the name and face of a loyal customer to greet guests by name. Check all tools and ingredients: fruit, wine, syrup, machine... before starting shift. Wipe down all equipment used for the preparation and make sure the bar area is clean. Ensure drinks are prepared according to the correct recipe and order of the customer. Wash dispensing utensils and check everything at the end of the shift