Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
100 - 499
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Foreign Trade University Campus 2
International Business Administration - Đại học
2016 → 2020
Kĩ năng
Team work | |
Time management | |
Dedicated and responsible | |
Adaptive and quick-learner | |
Logical thinking | |
Office computing | |
Beginner French |
Kinh nghiệm làm việc
Wine supervisor tại Shri Resraurant and Lounge
4/2019 → 4/2021 (2 năm )
Tp Hồ Chí Minh
- Give recommendations on wine selection. - Serve the right wine the right way for the guests. - Update wine list annually and take care of the wine cellar. - Control wine stock and do stock checking monthly to report to accountants. Update the out-of-stock or upselling items for staff daily. - Keep records of wine inventory. - Control the wine cost and be responsible for the wine revenue. - Make special wine menu for some occasions or as requested. - Upselling wine together with food and other beverages. - Give wine training to servers and batenders. - Support servers during service time if necessary.
Server tại Shri Restaurant and Lounge
11/2017 → 4/2019 (1 năm 5 tháng)
Tp Hồ Chí Minh
- Take care of the guests. - Handle orders of food and drink. - Clean tables and clean dishes, cutlery and glasses. - Make sure that guests have a terrific service. - Reccommend dishes/cocktail/wine of the day/month. Give suggestions about food and signature cocktais and sometimes wine.
Part-time server tại KOKOIS - Bistro and store
12/2016 → 10/2017 (10 tháng)
TP Hồ Chí Minh
- Open and close shift. - Arrange and clean tables. - Take orders and note down for kitchen and bar. - Deliver food and drink for guests. - Clean dishes, cutlery and station.
Waiter captain tại The fish sauce vietnamese cuisine
6/2016 → 7/2017 (1 năm )
Tp Hồ Chí Minh
- Take order and provide service for guests. - Set up table. - Clean dishes and cutlery at beginning of the shift. - Help the bar and kitchen to deliver food and drink to guests at the restaurant. - Part-time cashier: Handle bills and money. Make report for accountant everyday. Fill in the stock in-output record.