Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Ông Mạnh Trinh

Ông Mạnh Trinh

Hồ sơ 5 sao bạc 279 Lượt xem hồ sơ

Nam, 17/07/1987, 37 tuổi

126/4 Phạm Thế Hiển, P.2, Q.8, Tp.Hcm

Cập nhật: 23/02/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao

Giới thiệu bản thân

Là một nhân viên chịu trách nhiệm giám sát toàn bộ hoạt động nhà hàng để đảm bảo đội ngũ nhân viên hoàn thành tốt nhiệm vụ được giao theo đúng qui trình của Công ty . Tôi yêu thích công việc giám sát cho nên tôi luôn sẵn sàng nổ lực thực hiện tốt nhiệm vụ được phân bổ của cấp trên và phát huy khả năng giám sát trong những hoạt động được chỉ định.

Trình độ học vấn chuyên môn

Kĩ năng

Pha chế
sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices
Cán bột
Pha chế rượu và cà phê ý

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Manager tại Sabor Restaurant & Bar

2/2022 → 1/2023 (11 tháng)

Hồ Chí Minh

• Coordinate daily front-of-the-house and back-of-the-house operation. • Respond efficiently & accurately to customer complaints. • Regularly review product quality & research new. • Taking responsibility for organizing & supervising shifts. • Appraise staff performance & provide feedback to improve productivity. • Managing the restaurant’s good image & suggest ways to improve. • Controlling operational costs & identify measures to cut waste. • Giving the creative idea details reports weekly, annual expenses, and revenues. • Recommend ways to reach a broader audience. • Training new and improving advanced the current staff on proper customer service practices.

Giám sát nhà hàng tại Best Wesstern Premier Sonasea Phu Quoc

7/2019 → 1/2022 (2 năm 6 tháng)

Phú Quốc

• Arranging the schedule for the whole staff in the shifts weekly and events and activities. • Being responsible to train the new staff and update the new information, and skills for the staff. • Organizing the shift briefings to conduct hotel activities and operational requirements are entirely known. • Checking and preparing reports daily as banking, cash flows, and operation in the shift. • Supporting and instructing the staff in cash security procedures. • Monitoring the feedback from the customer about the restaurant’s quality and service to report to the manager. • Controlling the restaurant’s equipment monthly. • Corporation with the other department to support from time to time which is assigned. • Building a strong relationship between the kitchen and the Bar to ensure the perfect meal and beverage are served to the customers. • Managing the daily report and controlling the maximum restriction in wasting of restaurants.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg