Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Pha chế | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Cán bột | |
Pha chế rượu và cà phê ý |
Kinh nghiệm làm việc
Restaurant Manager tại Sabor Restaurant & Bar
2/2022 → 1/2023 (11 tháng)
Hồ Chí Minh
• Coordinate daily front-of-the-house and back-of-the-house operation. • Respond efficiently & accurately to customer complaints. • Regularly review product quality & research new. • Taking responsibility for organizing & supervising shifts. • Appraise staff performance & provide feedback to improve productivity. • Managing the restaurant’s good image & suggest ways to improve. • Controlling operational costs & identify measures to cut waste. • Giving the creative idea details reports weekly, annual expenses, and revenues. • Recommend ways to reach a broader audience. • Training new and improving advanced the current staff on proper customer service practices.
Giám sát nhà hàng tại Best Wesstern Premier Sonasea Phu Quoc
7/2019 → 1/2022 (2 năm 6 tháng)
Phú Quốc
• Arranging the schedule for the whole staff in the shifts weekly and events and activities. • Being responsible to train the new staff and update the new information, and skills for the staff. • Organizing the shift briefings to conduct hotel activities and operational requirements are entirely known. • Checking and preparing reports daily as banking, cash flows, and operation in the shift. • Supporting and instructing the staff in cash security procedures. • Monitoring the feedback from the customer about the restaurant’s quality and service to report to the manager. • Controlling the restaurant’s equipment monthly. • Corporation with the other department to support from time to time which is assigned. • Building a strong relationship between the kitchen and the Bar to ensure the perfect meal and beverage are served to the customers. • Managing the daily report and controlling the maximum restriction in wasting of restaurants.