Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Phương Diệu Huỳnh

Phương Diệu Huỳnh

Hồ sơ 5 sao bạc 406 Lượt xem hồ sơ

Nam, 01/09/1996, 28 tuổi

415/8 Trần Phú, Phường 7, Quận 5

Cập nhật: 03/05/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá), Tiếng Trung (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

As an ambitious, energetic and hard-working individual either in teamwork, I am often looking for carriers which I can contribute all of my abilities to respected company. Handling multiple tasks, working well under pressure also my advantages. I always learn, improve my-self for further future, and also for the effect which I made to company. I highly welcome the opportunity to discuss more about my suitable vacancy in more detail.

Trình độ học vấn chuyên môn

HSU - Hoa Sen University

Restaurant Management and Gastronomy - Đại học

2014 → 2018

- Social Event collaborator - Charity event planning

Kĩ năng

Communication skill
COMPUTING
Hard working
Tổ chức công việc
Quản lí thời gian
Quản lý
Training and Development

Kinh nghiệm làm việc

Assistant Restaurant Manager tại Tinto Saigon

1/2022 → Hiện tại

Hồ Chí Minh

Assistant Restaurant Manager tại Ussina Aging Beef & Bar

4/2019 → 11/2021 (2 năm 7 tháng)

Hồ Chí Minh

- Balance service and food costs to ensure profitability - Coach and Schedule servers to maximum levels of service - Purchase and control inventory with budget awareness - Customer service, resolve customer complaints regarding food service - Observe and evaluate service staffs and work procedures to ensure quality - Participated in setting up restaurant - Be trainned Japanese Omotenashi service style - Marketing/Promotion idea planning in specific circumstance

Supervisor tại Ussina Aging Beef & Bar

10/2018 → 4/2019 (6 tháng)

Hồ Chí Minh

- Service quality assurance in shift - Inventory control, minimize loss of equipment through proper restaurant supervision and staff training - Scheduled and directed staffs in daily work assignments to maximize productivity - Ensured proper cleanliness in all areas - Participated in building SOPs - Training plan and motivated staffs

Nhân viên phục vụ/ Service Staff tại Nhà Hàng Tân Hào Phong

6/2017 → 8/2018 (1 năm 2 tháng)

Hồ Chí Minh

Casual Labor tại Nikko Hotel Saigon

11/2014 → 8/2016 (1 năm 9 tháng)

Hồ Chí Minh

Casual Labor tại Rex Hotel

10/2016 → 4/2017 (6 tháng)

Hồ Chí Minh

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg