Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Thuỵ Phương Uyên

Trần Thuỵ Phương Uyên

Hồ sơ 5 sao bạc 238 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 23/12/1991, 32 tuổi

341/15e Lạc Long Quân, Phường 5 , Quận 11, Tp. HCM

Cập nhật: 17/09/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499
Công việc mong muốn
Tiền sảnh

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Ho Chi Minh University of Technology ( Hutech)

Hotel Managerment - Cao đẳng

2009 → 2012

Kĩ năng

nghiệp vụ bàn
Teamwork
Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống

Kinh nghiệm làm việc

WAITRESS tại PINK PEAR ( JW MARRIOTT PHU QUOC EMERALD BAY RESORT)

4/2018 → 12/2018 (7 tháng)

Phú Quốc

Serve food and beverage follow standard Fine dinning style Take care of customer satisfaction. Handling back of house, make sure hygiene working area Make sure all reparation is good standard, good quality. Support another outlet: bar , buffet, wedding event, company dinner Incharge fruit and beverage order, invertory alcohol a days Make cocktail , juice, coffee and taking care hygiene bar station. Skill gained: Good training from Marriott about: Service, Wine and Spirit Good training from French Cusine Chef : Style of cooking, food (cheese, truffle, caviar), wine pairing, fine dining style...

CASHER, BARTENDER, WAITRESS tại JASPAS WINE & GRILL

1/2019 → 2/2021 (2 năm 1 tháng)

HCMC

Main Responsibilities: Service- bar-cashier -supervisor Take order and server food and beverage, follow with 36 step of Service Procedure Take care of customer satisfaction Take care of hygiene working area. Bartender: Follow Recipe to make: Juice, Smothies, Coffee, Cocktail Make sure all ingredients is good quality and enough for serving time Take care of hygiene bar station Inventory (wine, spirit, beers, soft drink..) and Incharge fruit and alcohol ordering. Cashier: Follow cashier procedure Receive booking and provide infomation for customers Take Delivery food and beverage order, make sure food is good quality and enough quantity to delivery. Run report close shift and send to the office. Reparation for next shift Supervisor: Make sure customer satisfaction when they join Restaurant (good food, good ambiant, good music,...) Lead team follow service procedure, Check inventory bar, kitchen, control cost and order. Hadling compaint Help Manager with Restaurant paperwork (Hygiene, Environment, Fire Fighting and Prevention)

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg