Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Brian Daniel Schwimmer

Brian Daniel Schwimmer

Hồ sơ 5 sao 121 Lượt xem hồ sơ

Nam, 07/07/1980, 44 tuổi

22 Số 1I Tân Thuận Tây Quận 7 Thành phố Hồ Chí Minh

Cập nhật: 04/06/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
1.000 - 4.999
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Throughout my 20+ year career, I have successfully built and nourished a reputation as a leader in the culinary and hospitality industry. My experience in large-scale operations led to a formidable ability to balance costs, manage people, and optimize guest experience while maintaining healthy profits. After selling my business in December 2017 for a 10% profit each year for 5 years, I ventured on a very rewarding trip to South-East Asia ultimately finding new purpose here in Vietnam and continuing my culinary journey by accepting the role of Development chef at The Caterers.

Trình độ học vấn chuyên môn

University Of Montana

Food & Beverage Management - Cao đẳng

2000 → 2002

I studied hospitality & tourism management. I also minored in marketing and advertising.

Kĩ năng

Quản lý
Pha chế
sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices
Quản lí thời gian
Cán bột
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Pha chế rượu và cà phê ý
Tổ chức công việc

Kinh nghiệm làm việc

Development Chef tại The Caterers

10/2018 → / (6 năm 3 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

Develop, train and execute new creative International and Asian fusion menu items using local ingredients. Training Vietnamese chefs at International schools to take local ingredients and create International food. Developed, trained, and executed creative Vietnamese and International menus for the food service catering division. ● Trained over 100 local chefs on how to translate the local Vietnamese food into International fusion menus catering to a variety of International Schools. ● Worked closely with local chefs and management to design deliverable fusion menus for schools and institutions serving up to 1,500 meals per service ● Developed custom menus, with client input, ranging from 20-person gourmet multi-course Vietnamese fusion to events with up to 8,000 guests • Collaborated with Group Executive Chef to write and teach school students basic cooking skills. Co-wrote ‘Kitchen Survival Guide’ for British International School year 13 class as part of their University Preparation program.

Mong muốn về công việc

I wish to find new culinary challenge in a resort, hotel, or restaurant chain where I can bring my skill set to challenge myself and teach my knowledge to fellow co-workers.

Giải thưởng

HACCAP for ISO22000

5/2021

Received online certificate specializing in food safety and food sanitization for HACCAP & ISO22000

Food Management Accounting

5/2001

Certified In Food Management Accounting by the National Restaurant Association of U.S.A.

Thông tin tham khảo

Rebecca Morgan - Group Executive Chef

The Caterers

morgan.bec@hotmail.com - +84 1203166507

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg