Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Thỏa thuận
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Giỏi)
1.000 - 4.999
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
University Of Montana
Food & Beverage Management - Cao đẳng
2000 → 2002
I studied hospitality & tourism management. I also minored in marketing and advertising.
Kĩ năng
Quản lý | |
Pha chế | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Quản lí thời gian | |
Cán bột | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
Development Chef tại The Caterers
10/2018 → / (6 năm 3 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
Develop, train and execute new creative International and Asian fusion menu items using local ingredients. Training Vietnamese chefs at International schools to take local ingredients and create International food. Developed, trained, and executed creative Vietnamese and International menus for the food service catering division. ● Trained over 100 local chefs on how to translate the local Vietnamese food into International fusion menus catering to a variety of International Schools. ● Worked closely with local chefs and management to design deliverable fusion menus for schools and institutions serving up to 1,500 meals per service ● Developed custom menus, with client input, ranging from 20-person gourmet multi-course Vietnamese fusion to events with up to 8,000 guests • Collaborated with Group Executive Chef to write and teach school students basic cooking skills. Co-wrote ‘Kitchen Survival Guide’ for British International School year 13 class as part of their University Preparation program.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
HACCAP for ISO22000
5/2021
Received online certificate specializing in food safety and food sanitization for HACCAP & ISO22000
Food Management Accounting
5/2001
Certified In Food Management Accounting by the National Restaurant Association of U.S.A.
Thông tin tham khảo
Rebecca Morgan - Group Executive Chef
The Caterers
morgan.bec@hotmail.com - +84 1203166507