Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Khá)
4 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Khoa Học Xã Hội & Nhân Văn
Ngữ Văn Anh - Đại học
2009 → 2016
Trung cấp du lịch & khách sạn Saigontourist
Quản trị nhà hàng - Trung cấp
2007 → 2009
Kĩ năng
Quản lý | |
Quản lí thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng | |
Training and Development | |
Tổ chức công việc |
Kinh nghiệm làm việc
F&B Manager tại MamaMia
3/2022 → Hiện tại
Ho Chi Minh
- Pre-opening experience (Italian restaurant, Vietnamese restaurant, Bakery) - In charge operation of 3 outlets and Foreign Affair with 2 others company in the complex area. - Take care VIP guests. - Communicate with Mia Saigon team for catering and supporting - P&L monthly report - Action plan for next promotion - Marketing and Sales involved - Training, Paper work form and S.O.P in charge - HR involved, recruitment, C&B, etc. - Maintenance - Inventory
Assistant F&B Manager tại FLC Samson Beach & Golf Resort
4/2019 → 6/2020 (1 năm 2 tháng)
Thanh Hóa
- Oversee daily operations (meal plan arrangement, casual labor rental, staffing, functions…) - Engage leadership that inspires and empower the head outlets (22 outlets). Balance, speak and utilize their advantages up and low down their week points. - Implement cost and inventory controls and direct/indirect daily operation activities to maximize efficiency and profitability at each outlet. - Establish standards for personal performance and customer service. Monthly training plan for middle management, control and keep them up for training everyday - Ensure all activities performed within F&B department are in accordance with the company’s business objectives, and established safety and security standards
Restaurant Manager tại La Maison Wine Dining Restaurant (French Cuisine)
1/2021 → 5/2021 (3 tháng)
HCMC
- In charge restaurant operation. - Paper work set up (create new forms and S.O.P, pick up chart) beverage/food cost reviewed. - Advising guests for functions. - Monthly inventory and maintenance. - Fan page management on Facebook (new post every week) - Marketing & Sales planner (event and promotion) - Make sure daily operation running smoothly. - On job training to gain skills for staffs. - Recruitment - P&L monthly analysis with owner. Cost control supporter
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
FLC Group Excellent manager 2018
12/2018
From FLC Group
FLC Samson Beach & Golf Resort Excellent manager 2019
12/2019
From FLC Samson Beach & Golf Resort