Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Đinh Xuân Vinh

Đinh Xuân Vinh

Hồ sơ 5 sao 195 Lượt xem hồ sơ

Nam, 13/10/1987, 37 tuổi

49b đường 16, p4, q8, TpHCM

Cập nhật: 24/08/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
4 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Đại học Khoa Học Xã Hội & Nhân Văn

Ngữ Văn Anh - Đại học

2009 → 2016

Trung cấp du lịch & khách sạn Saigontourist

Quản trị nhà hàng - Trung cấp

2007 → 2009

Kĩ năng

Quản lý
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Tổ chức công việc

Kinh nghiệm làm việc

F&B Manager tại MamaMia

3/2022 → Hiện tại

Ho Chi Minh

- Pre-opening experience (Italian restaurant, Vietnamese restaurant, Bakery) - In charge operation of 3 outlets and Foreign Affair with 2 others company in the complex area. - Take care VIP guests. - Communicate with Mia Saigon team for catering and supporting - P&L monthly report - Action plan for next promotion - Marketing and Sales involved - Training, Paper work form and S.O.P in charge - HR involved, recruitment, C&B, etc. - Maintenance - Inventory

Assistant F&B Manager tại FLC Samson Beach & Golf Resort

4/2019 → 6/2020 (1 năm 2 tháng)

Thanh Hóa

- Oversee daily operations (meal plan arrangement, casual labor rental, staffing, functions…) - Engage leadership that inspires and empower the head outlets (22 outlets). Balance, speak and utilize their advantages up and low down their week points. - Implement cost and inventory controls and direct/indirect daily operation activities to maximize efficiency and profitability at each outlet. - Establish standards for personal performance and customer service. Monthly training plan for middle management, control and keep them up for training everyday - Ensure all activities performed within F&B department are in accordance with the company’s business objectives, and established safety and security standards

Restaurant Manager tại La Maison Wine Dining Restaurant (French Cuisine)

1/2021 → 5/2021 (3 tháng)

HCMC

- In charge restaurant operation. - Paper work set up (create new forms and S.O.P, pick up chart) beverage/food cost reviewed. - Advising guests for functions. - Monthly inventory and maintenance. - Fan page management on Facebook (new post every week) - Marketing & Sales planner (event and promotion) - Make sure daily operation running smoothly. - On job training to gain skills for staffs. - Recruitment - P&L monthly analysis with owner. Cost control supporter

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

FLC Group Excellent manager 2018

12/2018

From FLC Group

FLC Samson Beach & Golf Resort Excellent manager 2019

12/2019

From FLC Samson Beach & Golf Resort

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg